Läsvärt

Gerdmans guide till rätt arbetsbord och arbetsbänk

Läs artikeln  – Har du ett behov av en ny arbetsbänk eller ett arbetsbord? Med vår guide blir det enklare för dig att välja rätt, och få ett arbetsbord som passar för just dina behov.

5 tips för ett inspirerande kontor

Läs artikeln  – Om du spenderar många timmar vid skrivbordet är en inspirerande kontorsmiljö ett måste både för din produktivitet och ditt välmående. Vi ger dig några tips på hur du kan tänka du inreder ditt kontor för ökad inspiration!

Så förbättrar du din ljudmiljö

Läs artikeln  – Störande ljud på jobbet blir ett stort problem för den som behöver lugn och ro. Ljud är lite som vatten – det läcker in i genom minsta springa. Dock finns det en mängd olika lösningar på problemet, att inreda med mjuka ytor till att dämpa med ljudabsorbenter i form av bordsskärmar eller golvskärmar. En dåliga ljudmiljö är ett vanligt problem på arbetsplatsen. Ljudet blir till ett störningsmoment som påverkar vår arbetsro och koncentration. Med våra 9 tips kan du få lite mer arbetsro i vardagen!

5 tips för bättre möten

Läs artikeln  – Allt fler företag inser vikten av att jobba agilt och flexibelt – något som ställer helt nya krav på arbetsplatsens miljöer. Vi ger dig fem tips på hur du enkelt kan optimera din arbetsplats för att ge rum åt den nya tidens spontana och kreativa möten.

Oavsett vem du är – har vi det du behöver!

Läs artikeln  – Vi vet att ingen människa är den andra lik och det är vi glada för! Men trots det ser ofta vartenda kontor likadant ut på arbetsplatserna. Nu vill vi slå ett slag för dina behov och vad som får just dig att prestera på topp. Oavsett om du behöver en annorlunda sittmöbel, mer ljudabsorbering eller en sparkcykel – så hittar du det hos oss. På Gerdmans.se hittar du allt för en bättre arbetsplats - helt enkelt!

En flexibel hylla för alla miljöer!

Läs artikeln  – Oavsett vad ni ska lagerhålla eller förvara så finns Flex hyllsystem till ert förfogande. Välj höjd, längd och djup och antal hyllplan efter era behov. Dessutom kan du placera hyllplanen precis där de behövs. Har du en arbetsbänk idag? Integrera då den i din FLEX hylla och gör plats för annat. Vi vill påstå att FLEX är marknadens mest flexibla hyllsystem!

Ge dig själv en fri arbetsyta

Läs artikeln  – Med Conceptum toolbar som finns i både en stående och hängande variant kan du med hjälp av genomtänkt nordisk design skapa en fantastiskt funktionell arbetsplats. Ditt skrivbord går från att vara en avlastningsplats till en yta full med möjligheter och med rum för kreativitet. En arbetsplats som du kommer att trivas med.

Transportera med smarta redskap

Läs artikeln  – Transportutrustning ska avlasta, minska springet och effektivisera arbetet. Enklast är ofta bäst och vi förväntar oss att vagnar och lyftredskap bara fungerar. Genomtänkt funktion och design gör det möjligt. Med smarta konstruktioner och noggrant materialval blir kärror och vagnar lättanvända, hållbara och praktiska.

En bra ljudnivå medför fokus och hälsa

Läs artikeln  – Små förändringar kan skapa en trivsam arbetsmiljö och när distraherande ljud dämpas uppstår förutsättningarna för kreativitet och koncentration. Buller och ljud är inte bara irriterande utan kan leda till både skador och olyckor. Störande ljud är stressande, tröttande och påverkar prestationsförmågan.

Börja nerifrån när du ska välja vagn

Läs artikeln  – Du vill minska springet och effektivisera arbetet. En vagn hjälper till att avlasta och kan transportera fler, större och tyngre saker i samma vända. Tänk på att välja en vagn som klarar av att göra jobbet på bästa sätt på just din arbetsplats. Det gäller att börja nerifrån när du ställer krav på vagnen, annars är det lätt att bli efterklok. Se filmen med våra tips om vad du ska tänka på när du väljer en transport- eller lastvagn.

;