Läsvärt

Trendspaning från möbelmässan

Läs artikeln  – Världens största mässa för skandinavisk möbeldesign och ljusdesign, Stockholm Furniture & Light Fair, har gått av stapeln för 2019. Mässan är ett självklart besöksmål för alla inredningsintresserade, där föreläsningar, utställningar och workshops ger en försmak av det kommande året. Några av de mest tongivande inredningstrenderna under 2019 är trä av alla de slag, mjuka strömlinjeformade möbler, skandinaviskt och japanskt formspråk och hållbar design. Årets tydligaste färgtrender går i naturligt jordnära toner, grönt och bärnsten. Vi på Gerdmans har varit på möbelmässan för inspiration, och delar här med oss av våra intryck!

Börja det nya året på rätt sätt!

Läs artikeln  – ”New Year, New Me” är ett talesätt som brukar användas i början av året. Men varför begränsa det till det personliga planet, även arbetet kan såklart behöva en nystart! Här tipsar vi om några tankesätt att ta med sig till 2019, så man får en bra start på det nya året!

Gerdmans guide till rätt arbetsbord och arbetsbänk

Läs artikeln  – Har du ett behov av en ny arbetsbänk eller ett arbetsbord? Med vår guide blir det enklare för dig att välja rätt, och få ett arbetsbord som passar för just dina behov.

5 tips för ett inspirerande kontor

Läs artikeln  – Om du spenderar många timmar vid skrivbordet är en inspirerande kontorsmiljö ett måste både för din produktivitet och ditt välmående. Vi ger dig några tips på hur du kan tänka du inreder ditt kontor för ökad inspiration!

Så förbättrar du din ljudmiljö

Läs artikeln  – Störande ljud på jobbet blir ett stort problem för den som behöver lugn och ro. Ljud är lite som vatten – det läcker in i genom minsta springa. Dock finns det en mängd olika lösningar på problemet, att inreda med mjuka ytor till att dämpa med ljudabsorbenter i form av bordsskärmar eller golvskärmar. En dåliga ljudmiljö är ett vanligt problem på arbetsplatsen. Ljudet blir till ett störningsmoment som påverkar vår arbetsro och koncentration. Med våra 9 tips kan du få lite mer arbetsro i vardagen!

5 tips för bättre möten

Läs artikeln  – Allt fler företag inser vikten av att jobba agilt och flexibelt – något som ställer helt nya krav på arbetsplatsens miljöer. Vi ger dig fem tips på hur du enkelt kan optimera din arbetsplats för att ge rum åt den nya tidens spontana och kreativa möten.

Oavsett vem du är – har vi det du behöver!

Läs artikeln  – Vi vet att ingen människa är den andra lik och det är vi glada för! Men trots det ser ofta vartenda kontor likadant ut på arbetsplatserna. Nu vill vi slå ett slag för dina behov och vad som får just dig att prestera på topp. Oavsett om du behöver en annorlunda sittmöbel, mer ljudabsorbering eller en sparkcykel – så hittar du det hos oss. På Gerdmans.se hittar du allt för en bättre arbetsplats - helt enkelt!

En flexibel hylla för alla miljöer!

Läs artikeln  – Oavsett vad ni ska lagerhålla eller förvara så finns Flex hyllsystem till ert förfogande. Välj höjd, längd och djup och antal hyllplan efter era behov. Dessutom kan du placera hyllplanen precis där de behövs. Har du en arbetsbänk idag? Integrera då den i din FLEX hylla och gör plats för annat. Vi vill påstå att FLEX är marknadens mest flexibla hyllsystem!

Ge dig själv en fri arbetsyta

Läs artikeln  – Med Conceptum toolbar som finns i både en stående och hängande variant kan du med hjälp av genomtänkt nordisk design skapa en fantastiskt funktionell arbetsplats. Ditt skrivbord går från att vara en avlastningsplats till en yta full med möjligheter och med rum för kreativitet. En arbetsplats som du kommer att trivas med.

Transportera med smarta redskap

Läs artikeln  – Transportutrustning ska avlasta, minska springet och effektivisera arbetet. Enklast är ofta bäst och vi förväntar oss att vagnar och lyftredskap bara fungerar. Genomtänkt funktion och design gör det möjligt. Med smarta konstruktioner och noggrant materialval blir kärror och vagnar lättanvända, hållbara och praktiska.

;