Jobba hos oss

Jobba på Gerdmans

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Sedan 2018 ingår även Runelandhs som ett helägt dotterbolag i koncernen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

 

___________________________________________________________________________________________________________

Ekonomiassistent

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en driven Ekonomiassistent

Är du en driven person som vill vidareutvecklas inom ekonomiområdet? I rollen som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett ekonomiteam om 6 personer och initialt stötta upp främst inom arbete med leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med hela leverantörsreskontraflödet så som ankomstregistrering, kontering, uppföljning och avstämningar samt var ett bollplank i frågor som rör reskontran. Betalningar, bokslutsarbete och avtalshantering ingår likaså och du bistår även i likviditetsplaneringen samt ansvarar för interna projekt.

Processer och rutiner är väl etablerade inom reskontran men det finns alltid utvecklingsområden som du mer än gärna får vara med att påverka. Vi ser därför att du har ett starkt systemintresse, att du har en fallenhet för att snabbt navigera i system och att du har en god förståelse för de ekonomiska principerna och flödena.

I en pågående förändrings- och digitaliseringsresa är målsättningen att så småningom arbeta med en strukturerad arbetsrotation vilket innebär att du kommer att få möjlighet att jobba i en bredare roll inom kund- och leverantörsreskontran.

Vi tror du har en eftergymnasial ekonomiutbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom Office-paketet (främst Excel). Erfarenheter inom redovisning är ett krav tillsammans med goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du nyfiken och motiveras av att driva ditt eget arbete framåt där du även bidrar med nya idéer och perspektiv. Då arbetet innebär en hel del externa och interna kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad. Du rapporterar till redovisningschefen.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande ekonomiroll i ett framgångsrikt företag med en engagerad, prestigelös och familjär stämning.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!

____________________________________________________________________________________________________________

 

Säljare

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo.Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna.Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Säljare

Är du en driven och strukturerad person som älskar att göra affärer, bygga långsiktiga relationer och hjälpa kunder att hitta den bästa inredningslösningen? Vi kan erbjuda dig en utmanande tjänst tillsammans med engagerade kollegor som gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda och välja Gerdmans idag och i framtiden.

Förutom inkommande kundkontakter via olika kanaler såsom telefon, mail, chatt så arbetar du proaktivt med att bearbeta marknaden. Du ansvarar för dina affärer från en första kontakt till leverans. Du ser inga hinder utan möjligheter i att hitta den bästa lösningen för kunden.

Du har några års erfarenhet av försäljning eller kundservice och har ett intresse för smarta lösningar inom kontors-, konferens-, lager- och industriinredning. Erfarenhet från inredningsbranschen är såklart en fördel. Kanske speglar ditt intresse för försäljning även din utbildningsbakgrund. Du har goda kunskaper i svenska och har körkort B.

Som person tar du ett tydligt ägandeskap över ditt arbete. Du är vetgirig, självgående och söker den information du behöver för att möta kundens önskemål. Förmåga att skapa ordning och reda ger dig handlingsutrymme för att hantera flera saker samtidigt och lösa problem.

För dig är det viktigt att du delar din arbetsgivares värderingar. För att du ska trivas är det viktigt med ett tydligt kundfokus, att kollegor ger varandra möjligheter och tar ansvar, att vi ständigt förbättras, utvecklas och fokuserar på framgång.

Vill du vara med och underlätta kundernas vardag hos en framgångsrik aktör med mer än 70 år i branschen?

Då ser vi fram emot din ansökan snarast, urval kommer att ske löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!

____________________________________________________________________________________________________________

Projektsäljare

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererarnutida,effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö.Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se:www.gerdmans.se

Vi söker Projektsäljare

Nu söker vi drivna personer inom projektförsäljning mot B2B kunder inom våra två huvudområden; Lager & Industri samt inredring till kontor och konferens. Personerna vi söker kan antingen ha erfarenhet av ergonomi, arbetsflöden och funktionalitet i lager-/produktionsmiljö eller vara mer inriktade på färg, form och arbetsmiljöinredning. Ditt team kommer att bestå av fem projektsäljare och en administratör.

Oavsett inriktning blir din huvuduppgift att skapa långsiktiga och lönsamma affärer mot B2B kunder. Du söker självständigt upp affärerna, bokar dina besök och ansvarar för hela försäljningsprocessen fram till leverans och uppföljning.

Försäljningen sker i projektform vilket kräver planering, proaktivitet och helhetssyn. Kunden ska uppleva en röd tråd, enkelhet och professionalism i samarbetet med dig. Kunderna ställer höga krav på din förmåga att förstå deras behov, presentera lösningar och hålla samman projekten.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av relationsbyggande B2B försäljning. Förhandling och avtalsskrivning har varit naturliga inslag i dina tidigare tjänster. Du trivs med att ta ett helhetsansvar och driva olika aktiviteter mot ett slutdatum tillsammans med dina kollegor.

Du har ett tekniskt intresse och ett praktiskt handlag, vana av att läsa ritningar är en klar fördel. Tjänsten innebär resor så körkort B är ett krav. Då du kommer arbeta i en internationell miljö krävs goda kunskaper i engelska.

Som person är du lyhörd, duktig på att analysera kundernas behov och komma med smarta lösningar. Du har självförtroendet att göra affärer, komma till avslut och leda projekt. Långsiktighet, ett strukturerat arbetssätt och effektivitet är kännetecknande för dig. Att skapa affärer och nå resultat med nöjda kunder är starka drivkrafter.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. I tjänsten finns möjligheten att delvis jobba på distans.

Är du redo för nästa utmaning? Vi kan erbjuda dig ett fritt och varierande arbete. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460391.

Varmt välkommen med din ansökan!

____________________________________________________________________________________________________________

Projektadministratör

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererarnutida,effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö.Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se:www.gerdmans.se

Nu söker vi en Projektadministratör

Är du intresserad av inredning till kontor, lager och industri och är en kommunikativ person med en fallenhet för att planera och organisera? Nu söker vi dig som tillsammans med våra projektsäljare vill skapa ett mervärde i projektleveranserna för våra B2B kunder.

I denna roll har du många kontaktytor inom och utom företaget. Din huvuduppgift är att stödja dina kollegor i kundprojekten så att olika aktiviteter flyter som planerat. I projekten krävs ständig kommunikation och samordning av flera parter såsom leverantör, transportföretag och installatörer. Du sammanställer beställningar, lägger order, bevakar leveranser och följer upp utfall. Kunderna ställer höga krav på projektleveranserna och du arbetar ständigt med att förbättra processerna.

Vi tror du har erfarenhet av administrativa roller där du hanterat och koordinerat olika aktiviteter mot ett slutmål. Du har ett intresse för inredning och kan läsa ritningar, erfarenhet av ritprogram är meriterande. Datorn är ditt viktigaste redskap och du har goda kunskaper i Excel. I dina kontakter krävs kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du självgående, handlingsinriktad och initiativrik, du vill ligga steget före. För att kunna överblicka flera parallella projekt samtidigt krävs en god arbetsstruktur. Du har en prestiglös attityd i dina relationer till kollegor och samarbetspartner. Att lösa problem tillsammans med andra är en av dina starkaste drivkrafter.

Trivs du i en stödjande roll där du få organisera, koordinera och lösa problem? Vi kan erbjuda variation och utmaning på en trivsam och framåtriktad arbetsplats.

I tjänsten finns möjlighet att delvis jobba på distans.

Har du frågor kring tjänsten tveka inte att kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

___________________________________________________________________________________________________ 

Om Takkt AG

TAKKT är den ledande B2B-distanshandlaren för kontorsinredning i Europa och Nordamerika. Koncernens varumärken finns representerade i över 25 länder. I dotterbolagens sortiment finns fler än 175.000 produkter inom områdena företags- och lagerinredning, klassiska och designorienterade kontorsmöbler och tillbehör samt reklammaterial för såväl detaljhandeln som för restaurang- och hotellbranschen.

Läs mer ►

Om Davpack AB

Davpack förser företag i Sverige med ett brett sortiment av emballage och förpackningar. Under 2012 anslöt sig Davpack med Ratioform och bildade Packaging Solutions Division of TAKKT, som idag är den näst största direktleverantör av förpackningar i Europa.

Handla emballage via Davpack ►