<

Meny

Butiksinredning

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Butiksinredning

Skapa den perfekta butiken med butiksinredning från oss på Gerdmans. Vi har ett brett utbud av butiksinredning, allt från butikshyllor till gatupratare, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av butiksinredningar

Beroende på vad för butik det handlar om kan behovet av inredning variera från stort till litet. Gemensamt för alla butiker är att man ska sälja en vara, och med rätt exponering på rätt plats finns möjligheten att öka försäljningen. Med en butikshylla kan man bygga upp ett snyggt och praktiskt system för exponering ut mot kunderna. Vår butikshylla kommer i plåt och går att bygga ut efter behov så du kan anpassa din butikshylla exakt så som du vill ha den. Lägg till hyllplan, spjut och fyrkantsplåt och bygg upp din butikshylla efter behov.

För shoppande kunder kan en kundkorg i plast underlätta vardagen. En kundkorg i plast gör det enkelt att bära med sig produkter från butikshyllan till kassan, vilket underlättar för dina kunder när dom handlar. Se till att ha stapelkorg, korgställ och störtkorgar på vägen genom butiken så blir det enkelt att plocka med sig en extra vara eller två.

För exponering utomhus kan en gatupratare eller trottoarpratare vara en bra lösning. En gatupratare eller trottoarpratare gör det enkelt att få ut sitt budskap till kunderna utanför butiken. Vi har trottoarpratare och gatupratare i flera olika modeller, välj den variant som passar dig.

Har du ett populärt produktsläpp i din butik? Kanske den senaste mobilen eller liknande? Om du räknar med att få en anstormning av kunder kan avspärrningsstolpar med avspärrningsband vara rätt lösning. Anvisa dina kunder till där du vill ha dom, samtidigt som du ger dom ett snyggt och inbjudande bemötande.

Oavsett vad du har för behov på din butiksinredning, har vi på Gerdmans en lösning för dig!

Har du frågor eller funderingar kring butiksinredning?

Är du osäker på vilken typ av butiksinredning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!