<

Meny

Anslagstavla & Korktavla - Informationstavlor på din arbetsplats

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Anslagstavla Tyg, av linneväv
 10 varianter
linneklädd 10 mm skiva
 • Naturligt linne
 • Dold upphängning
Anslagstavla Bulletin Board
 varianter
självläkande yta av svart skum
 • Yta av svart skum
 • Dold upphängning
 • Självläkande yta
Anslagstavla Korktavla
 varianter
10 mm skiva med 2 mm naturkork
 • Naturkork
 • Dold upphängning
 • Självläkande yta
Anslagstavla Kombi
kombinerad tavla whiteboard och linneväv
 • Både whiteboard och anslagstavla
 • Dold upphängning
Whiteboard Air Space Textile
 varianter
byggbar
 • Dolda beslag
 • e3 certifierad 99 % återvinningsbar
 • 30 års garanti på skrivytan

Anslagstavla & Korktavla - Informationstavlor på din arbetsplats

En snygg anslagstavla, korktavla eller anslagstavla med tyg passar i alla kontor och allmänna utrymmen där man behöver informera och få upp information. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av anslagstavla, korktavla och anslagstavla i tyg, allt du kan tänkas behöva för att få ordning på ditt kontor. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av anslagstavlor

Så vad är skillnaden på en anslagstavla i kork eller en anslagstavla med linneväv? Den klassiska varianten av anslagstavla är en korktavla. Med en korktavla får du en hållbar och fjädrande yta som gör att stift och nålar inte lämnar fula märken efter sig. Vår korktavla kommer i flera olika storlekar och kommer med en aluminiumram som ger ett snyggt och prydligt utseende. Det man ska tänka på med en korktavla är att det är ett naturmaterial. Kork suger åt sig fukt, vilket gör att den här typen av tavla inte passar sig i fuktiga utrymmen utan i en mer torr miljö, annars finns risken att den tappar sina goda egenskaper. Ett alternativ som kan funka istället i en fuktigare miljö skulle kunna vara en klassisk anslagstavla klädd med tyg, till exempelvis linneväv. Vår anslagstavla med linneväv finns i flera olika storlekar och kommer även den med en fint designad aluminiumram. En anslagstavla med linneväv är ett klassiskt inslag i kontorsmiljön. För de tillfällen du vill ha en kombinationstavla, där du också fås möjligheten att skriva på en whiteboard, har vi även en kombinationstavla med whiteboard och anslagstavla i linneväv som alternativ. Ett utmärkt hjälpmedel för att kunna få upp fast och tillfällig information.

För en mer modern anslagstavla har vi en anslagstavla gjord i bulletin board. Bulletin board är ett självläkande skum som gör att inga hål lämnas efter nålar, vilket gör att tavlan ser prydlig och snygg ut länge. Med sin svarta färg blir Bulletin board ett snyggt inslag i miljön som drar blickfånget till sig.

Har du frågor eller funderingar kring anslagstavla, korktavla eller bulletin board?

Är du osäker på vilken typ av anslagstavla som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!