<

Meny

Balansblock - Viktlös hantering av verktyg

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Balansblock 2-Pack
 varianter
steglös viktinställning
  • Instegsmodell
  • Förkromat stålhus
  • Steglös viktinställning
Balansblock 0,4-14 kg
 varianter
steglös viktinställning
  • Basmodell
  • Aluminiumhus
  • Steglös viktinställning
Balansblock 4-25 kg
 varianter
steglös viktinställning
  • Basmodell
  • Upphängnings krok
  • Steglös viktinställning

Balansblock - Viktlös hantering av verktyg

Med ett balansblock skapar du snabbt och enkelt en ergonomisk arbetsplats för dig själv och dina kollegor. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av balansblock för verktyg, både med spärr och utan, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Med balansblock kan du skapa en ergonomisk lösning

Så vad använder man egentligen ett balansblock till? Ett balansblock används för att göra verktyg eller annan typ av material viktlös, vilket minskar påfrestningen på muskler och leder hos personen som använder verktyget regelbundet. Så varför är det viktigt att ha ett balansblock för den här typen av lösning? Vid monteringsarbete behöver man oftast använda samma verktyg i samma ställning upprepade gånger, vilket kan leda till förslitningsskador på ett enkelt sätt. Genom att ha ett balansblock tillgängligt som verktyget är fäst vid skapar man möjligheten för viktlös positionering av verktyget, vilket gör att man kan förbättra den ergonomiska arbetsställningen. Våra balansblock kommer med en stålvajer som också ger en ökad livslängd, vilket gör att blocket håller för ordentlig användning. Med sin praktiska karbinhake är det även enkelt att haka av och på verktyg på samma block som väger lika mycket. Den här typen av produkt är med andra ord en perfekt lösning till monteringsarbete eller en monteringslina på en industri.

Har du frågor eller funderingar kring balansblock?

Är du osäker på vilken typ av lösning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!