<

Meny

Skrivbord

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Skrivbord

justerbar höjd 685-1185 mm, flera färger
 21 varianter
Från 3 595 kr
stapelbara
 varianter
Från 1 330 kr
stapelbara
 varianter
Från 1 330 kr
justerbar höjd 685-1185 mm, flera färger
 21 varianter
Från 3 595 kr
olika storlekar och färger
 49 varianter
Från 795 kr

Skrivbord

Ditt skrivbord är en viktig del av kontorsmiljön du arbetar i och behöver klara av dina krav på kvalité, ergonomi samt design. Det är just därför det är så viktigt att lägga rätt tid på det! Vi på Gerdmans har satt samman ett stort utbud av höj och sänkbart skrivbord, kontorsskrivbord, datorbord samt skrivbordsunderrede och skrivbordsskivor. Upptäck vårt stora sortiment, tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Välj rätt ergonomiskt kontorsskrivbord för ditt behov

Du spenderar större delen av din arbetsdag framför ditt skrivbord, det är därför det är så viktigt att du får ett skrivbord som är ergonomiskt och passar just dig. När du väljer ett nytt skrivbord är vår rekommendation att titta på ett elektriskt höj och sänkbart skrivbord. Med ett höj och sänkbart skrivbord får du möjligheten att anpassa din arbetsställning under dagen, vilket skapar variation och rörelse i kroppen. För mindre sittande under dagen är ett kontorsskrivbord ett utmärkt alternativ. Ett traditionellt skrivbord för kontor ger dig en bra arbetsyta, men erbjuder inte möjligheten för stående arbete under dagen. En annan fördel med ett höj och sänkbart skrivbord är att det kan användas av flera människor under dagen, ett bra alternativ om man inte har en fast plats på sitt kontor. Läs gärna vår guide till hur du väljer rätt skrivbord för tips och inspiration!

Fördelar med ett höj och sänkbart skrivbord

Ju mer du rör på kroppen under arbetsdagen, desto bättre mår du och desto mer energi får du. Med ett höj och sänkbart skrivbord får du möjligheten att variera din arbetsställning under arbetsdagen. Att ha en bra ergonomi på arbetsplatsen bör vara varje företags mål. För att få rätt ergonomi på ditt höj och sänkbara skrivbord när du står upp, se till att stå med magen mot bordsskivan och din underarm har ett bra stöd från skrivbordsytan. Undvik att höja upp skrivbordet för högt så dina axlar åker upp, det skapar spänningar i kroppen.

Har du inte hittat rätt kontorsskrivbord för ditt behov?

Vi har ett brett utbud av kontorsskrivbord, höj och sänkbara skrivbord och datorbord, men ibland är det inte riktigt 100 % rätt. Det är av den anledningen vi också säljer våra skrivbordsskivor, skrivbordsben och skrivbordsunderreden separat, så du ges möjligheten att kombinera ihop ditt nya skrivbord exakt så som du vill ha det. Nästan alla av våra skrivbordsskivor passar till våra skrivbordsben och skrivbordsunderreden, det är bara att designa ditt egna skrivbord! Se till att kontrollera vilka vikter ditt stativ ska klara av innan du väljer vilken kombination du vill ha, så får du ett skrivbord som håller länge.

Har du frågor eller funderingar kring kontorsskrivbord?

Är du osäker på vilken typ av kontorsskrivbord som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!