<

Meny

Lyfthandtag & Glaslyft

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Glaslyftare
 varianter
i aluminium, lyftkapacitet 60 kg
  • Instegsmodell
  • Pålitlig arbetshjälp
Lyfthandtag
 varianter
i aluminium, lyftkapacitet 30 kg, enhandsfattning
  • Instegsmodell
  • Pålitlig arbetshjälp
Sugkoppar Glas
 varianter
i aluminium, lyftkapacitet 70 kg
  • Instegsmodell
  • Pålitlig arbetshjälp
Vakuumlyftare
 varianter
i aluminium, lyftkapacitet 100 kg
  • Instegsmodell
  • Pålitlig arbetshjälp

Lyfthandtag & Glaslyft

Med en vakuumlyft, glaslyft, ett lyfthandtag eller en sugkopp för glas ser du till att dina medarbetare har den bästa utrustningen för transport av fönster och andra glaspartier. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av vakuumlyft, glaslyft, lyfthandtag och sugkopp för glas, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Förenkla transport och hantering av glaspartier

Arbetar du ofta med glaspartier eller andra typer av släta skivor som till exempelvis plåtar? En vakuumlyft, glaslyft, lyfthandtag eller sugkopp för glas är i så fall den perfekta lösningen. Med en vakuumlyft blir det enkelt att hantera en stor skiva och en person kan göra samma jobb som två. Med en glaslyft får du säkrare lyft och en tryggare användning. Ett lyfthandtag sänker hanteringstiden och skapar effektivitet i arbetet helt enkelt. Med en sugkopp för glas får du enkelt grepp om en hal och plan produkt. En vakuumlyft, glaslyft, ett lyfthandtag eller en sugkopp för glas förenklar helt enkelt hanteringen och ger dig mer kontroll. Med den här typen av produkt förbättrar du enkelt din arbetsposition och slipper hålla skivan i en konstig ställning.

Har du frågor eller funderingar kring vakuumlyft, glaslyft, lyfthandtag eller sugkopp för glas?

Är du osäker på vilken typ av vakuumlyft, glaslyft, lyfthandtag eller sugkopp för glas som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!