<

Meny

Transport & Materialhantering

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Transport & Materialhantering

Inom ett modernt lager eller en modern industri ställs det höga krav på att man ska klara av sin materialhantering på rätt sätt. Man behöver transportredskap man kan lita på som klarar av uppgiften man begär av den. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av rullvagnar, lagervagnar, plockvagnar, rullcontainer, plattformsvagnar och andra typer av transportverktyg som underlättar din materialhantering, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Få ordning på din materialhantering

För att kunna få ordning på din materialhantering är det viktigt att börja i rätt ände. Det man först och främst ska undvika är att ha fel transportverktyg för fel typ av uppgift. Hur ofta har man inte sett någon använda en för liten vagn med en för stor last eller vice versa? Genom att välja rätt typ av vagn underlättar du inte bara din materialhantering, du gör den även säkrare.

Fundera över vilken vikt din vagn behöver klara av samt vilken typ av hjul du vill att vagnen ska ha. Ska det vara en lättrullad rullvagn som klarar 250 kg eller hade du behövt en stryktålig lagervagn som klarar 500 kg? Har du planer på att använda din rullcontainer inomhus eller behöver du ha en plattformsvagn för utomhusbruk? Beroende på vilka krav som ställs finns det vagnar som funkar mer eller mindre bra för arbetsuppgiften.

För arbete inomhus och på ett lager kan en plockvagn vara rätt arbetsverktyg. En plockvagn tål bra med vikt, ger dig en rejäl lastyta går att få med smarta tillbehör i form av en fällbar stege eller en skrivpulpet bland annat. Har du behov av att kunna transportera flera saker samtidigt kan en hyllvagn vara rätt lösning. En hyllvagn ger dig mer transportyta på höjden, och går ofta att anpassa med vinklade hyllplan eller liknande lösningar.

Beroende på vilka krav du har på dina transportverktyg och i din materialhantering har vi på Gerdmans en lösning som passar dig!

Har du frågor eller funderingar kring transport och materialhantering?

Är du osäker på vilken typ av vagn eller transportverktyg som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!