<

Meny

Lagervagn & Butiksvagn - Vagnar för ditt behov

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Lagervagn med fällbart hyllplan
klarar 300 kg
 • Instegsmodell
 • Stackningsbar
 • Fällbart hyllplan
Lagervagn med hel trådhylla
klarar 300 kg
 • Basmodell
 • Stackningsbar
 • Fällbart trådhyllplan
Lagervagn med fjädrande hylla
klarar 300 kg
 • Basmodell
 • Tyngdjusterande arbetshöjd
Lagervagn med korg
klarar 300 kg
 • Basmodell
 • Stackningsbar
 • Fällbar korg
Plattformsvagn med träbotten
klarar 200 kg
 • Basmodell
 • Stackningsbar

Lagervagn & Butiksvagn - Vagnar för ditt behov

Hanterar du ofta stora och otympliga paket vid plock på ditt lager? Med en lagervagn eller butiksvagn blir det enklare att transportera varor från lagret in i din butik. En butiksvagn är stryktålig och gjord i rejäla material, och ger dig all yta du behöver för dina transporter. En lagervagn eller butiksvagn är även ett utmärkt hjälpmedel med sin låga lasthöjd när man vill undvika tunga lyft. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av lagervagn för alla typer av behov, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Fördelar och funktioner med en lagervagn

Har dina kunder problem att klara av transport av stora och otympliga paket från din butik till deras bil? Med en lagervagn eller butiksvagn kan du underlätta för dina kunder så de klarar av att sköta transporten själva. En lagervagn eller butiksvagn kommer i en rejäl stålkonstruktion, ofta med en fällbar överhylla, som tål tuffa tag. Med sin låga lasthöjd är det enkelt för användaren att lasta vagnen då man inte behöver göra höga lyft. Med sin stabila överhylla finns möjligheten att lasta högt om det behövs eller använda överhyllan som en avlastningsyta vid behov. Lagervagnens trådhylla är oftast fällbar, vilket gör att din lagervagn eller butiksvagn blir stackningsbar. Genom att den blir stackningsbar kan du enkelt spara utrymme på ditt lager, så du får plats för andra saker istället. Vi har även lagervagn med fjädrande hylla, den fjädrande hyllan gör att man alltid kan få rätt arbetshöjd på överhyllan. Säg till exempel att du lastar överhyllan med småplock som kommer i en stor kartong. Varje gång du plockar ut något från kartongen höjder den fjädrande hyllan upp sig lite, vilket gör att du hela tiden kan komma åt saker i rätt ergonomisk arbetshöjd.

För de tillfällen du har produkter som är känsliga mot stötar och andra saker finns det även butiksvagn med träbotten. Med en träbotten får du en mjukare yta som inte skrapar det som läggs på ytan. De är utmärkta för transport av känsligare produkter med andra ord, samtidigt som de ger en stor arbetsyta där man kan få plats med mycket.

Har du frågor eller funderingar kring butiksvagn?

Är du osäker på vilken typ av lagervagn eller butiksvagn som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!