<

Meny

Pack & Emballage

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Pack & Emballage

Skickar du dagligen ut produkter och artiklar till dina kunder? Med hjälp av kartonger, vågar och packbord får du ordning på din emballering på ett snabbt och enkelt sätt. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av kartonger, förpackningar, vågar och packbord, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Allt du behöver för emballering

Om du ofta skickar ut produkter till dina kunder vet du hur viktigt det är att din emballering håller måttet. Om du inte har rejäla och ordentliga kartonger finns risken att ditt gods kommer fram skadat till dina kunder vilket skapar merkostnader för ditt företag och badwill från dina kunder. Vi har ett brett utbud av wellpappkartonger i flera olika utföranden, från enkelwell till dubbelwell. Kombinera gärna dina wellpappkartonger med sträckfilm, tejphållare och bubbelplast, allt du kan tänkas behöva för att kunna emballera ditt gods på rätt sätt. För att du inte ska skicka för tungt gods och betala dyra pengar i fraktkostnader kan en bordsvård eller paketvåg vara rätt lösning. Med en bordsvåg, paketvåg eller golvvåg kan du enkelt väga ditt gods så du vet att du inte skickar för tungt. Utför gärna din emballering vid ett höj och sänkbart packbord. Med ett höj och sänkbart packbord får du tillgång till alla dina tillbehör du behöver för emballering och kan bygga upp en effektiv packstation. Oavsett vad du har för behov, har vi på Gerdmans lösningen!

Har du frågor eller funderingar kring emballering?

Är du osäker på vilka typer av emballeringstillbehör som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!