<

Meny

Lyftutrustning

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Lyftutrustning

extra låg, lyftkapacitet 3 till 8 ton
 varianter
Från 3 595 kr
lyftkapacitet 600 kg
7 295 kr
enligt SS 3628 standard
 varianter
Från 10 695 kr
hopfällbar, lastkapacitet 1000 kg
 varianter
Från 6 295 kr
steglös viktinställning
 varianter
Från 695 kr
i aluminium, lyftkapacitet 60 kg
 varianter
Från 520 kr
med perforerad löpyta, klarar olika vikter
 13 varianter
Från 1 925 kr

Lyftutrustning

Med rätt ergonomiska lyftredskap undviker du tunga lyft och skonar din kropp. Vi på Gerdmans har alla typer av lyftutrustning till din industri eller ditt lager, allt från domkraft till kassaskåpslyft, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av lyftutrustning

Var förbered med rätt lyftutrustning på din arbetsplats så du kan göra säkra och trygga lyft i arbetet. Med en hydraulisk domkraft får du ett perfekt verktyg för tunga maskinlyft, och med en maskinskridsko har du det rätta verktyget för att flytta maskinen efter lyftet. Ibland kan det behöva lirkas lite extra och då kan ett rullspett vara rätt lösning. Oavsett vad det handlar om för maskin har vi de rätta verktygen för säkra och trygga maskinlyft.

Arbetar du inom en flyttfirma där du ibland behöver hantera tunga och otympliga skåp? Då kan en kassaskåpslyft vara rätt lösning. En kassaskåpslyft glider in under skåpet och lyfts med hydraulik. Kassaskåpslyften har hjul vilket gör det enkelt och smidigt att flytta skåpet efter lyftet är genomfört.

För trygga personlyft har vi arbetskorgar och truckkorgar. Med en arbetskorg behöver du inte oroa dig för en arbetsplatsolycka utan kan på ett enkelt och säkert sätt lyfta dina kollegor dit dom behöver vara.

Utöver de här lyftverktygen har vi verkstadskranar, balansblock, lyfthandtag och lastramper, allt du kan tänkas behöva för säkra och trygga lyft i jobbet!

Har du frågor eller funderingar kring lyftutrustning?

Är du osäker på vilken typ av lyftutrustning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!