<

Meny

Kundkorgar & Butikskorgar - Allt för din butik

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Kundkorg Bolmen i plast
 13 varianter
säljs i styck eller förpackning, finns i flera färger
 • Slagtålig plast
 • Bekväma handtag
Stapelkorgset
 varianter
3 stapelkorgar
 • Mobil exponering
 • Justerbara fackavdelare
Korgställ med 4 rottingkorgar
 varianter
med 4 rottingkorgar
 • Effektiv exponering
 • Lättplacerad
 • Platsbesparande
Korgtralla till Kundkorg Bolmen
 varianter
4 länkhjul
 • Passar till kundkorg Bolmen
 • För smidig hantering
Kundkorgsvagn till Kundkorg Bolmen
elförzinkad, för 2 korgar
 • Lätthanterlig
 • Perfekt för butik
 • 4 svängbara hjul

Kundkorgar & Butikskorgar - Allt för din butik

Med en kundkorg eller butikskorg ger du dina kunder en möjlighet att få med sig alla saker de behöver från din butik. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av kundkorg, butikskorg, störtkorg och korgställ, allt du behöver till din butik! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Exponera dina varor tydligt och enkelt med en störtkorg, korgställ eller stapelkorgset

Det visuella intrycket i din butik påverkar känslan kunden får av butiken. Är priserna och sortimentet liknande som flera andra butiker, är det mer och mer viktigt att utmärka sig på rätt sätt och ge din kund ett mervärde av besöket. Med störtkorgar, korgställ och stapelkorgset kan du se till att din butiksexponering är placerad på att bra sätt som inte stör flödet av kunder samt öka din försäljning av varor. Vi vet av egen erfarenhet att möjligheten att ta på, känna, pröva och testa på en vara skapar köplust. Öppen exponering med hjälp av en störtkorg, korgställ, korgställning, stapelkorg är med andra ord en nödvändighet, inte bara ur ditt egna perspektiv som butiksägare utan även för dina kunders skull.

Om du har en störtkorg, fyll den gärna med produkter som är enkla att ta med sig och ger ett blandat färgintryck. Du fångar blicken på din kund om du blandar runt i en störtkorg, det skapar nyfikenhet hos kunden att undersöka vad som finns i din störtkorg. Se bara till att din störtkorg inte blir för rörig, håll det hellre till en produkt med flera färger än flera olika produkter. Med ett stapelkorgset får du möjligheten att exponera på höjden samtidigt som du kan använda ditt stapelkorgset för att genomföra dubbelexponering. Med dubbelexponering av produkter kan du enkelt öka omsättningen på produkten. Ett stapelkorgset är enkelt att flytta runt i butiken tills du hittar platsen där den attraherar mest kunder. Stapelkorgset går även att dela in, så du enkelt kan hålla ordning och reda på innehållet.

Glöm inte att förse dina kunder med en kundkorg i början av din butik! Placeringen av en kundkorg bör vara direkt i anslutning till ingången, så dina kunder enkelt kan börja plocka på sig varor när de går genom butiken. En kundkorg i plast är stryktålig och håller för mycket användning. Använd gärna en korgtralla till din kundkorg så ger du ett samlat intryck direkt när kunden går in genom dörren, de hittar enkelt sin kundkorg och kan börja handla. Se bara till att fylla på din korgtralla med kundkorgar regelbundet, du minskar din försäljning när du inte ger dina besökare tillgång till en kundkorg direkt!

Har du frågor eller funderingar kring kundkorg, butikskorg, störtkorg eller korgställ?

Är du osäker på vilken typ av butikskorg, störtkorg eller korgställ som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!