Läsvärt

Harmonisk och hållbar inredning på Turbinens nya kontor

Läs artikeln  – Turbinen hade precis flyttat in i det 900 kvadratmeter stora nya huvudkontoret. Nu skulle det fyllas med liv och arbetslust. ”Gerdmans har produkterna och rätt kvalitet, men framför allt var de på tå med ett stort engagemang för uppdraget. Nu är allt på plats och det känns kul att gå till jobbet”, säger Markus Stjärnklint som är projektledare på Turbinen.

Hemma-hos-känsla när HusmanHagberg startar nytt i Halmstad

Läs artikeln  – Rätt känsla i inredningen var viktig när Tomas Nilsson skulle starta upp och inreda HusmanHagbergs nya mäklarkontor på Klammerdammsgatan i Halmstad. ”Gerdmans har ett stort och brett sortiment av kontorsmöbler. För oss var det skönt att få hjälp med helheten för att få till den röda tråden, eller snarare - den blå tråden. Vi är jättenöjda med resultatet”, säger Tomas Nilsson.

Gerdmans förverkligade idén om en kreativ arbetsplats

Läs artikeln  – När Piab flyttade till sitt nya helrenoverade huvudkontor fick Gerdmans i uppdrag att optimera utvecklingsavdelningens nya labbytor. Det nya huvudkontoret är arbetsplats för totalt 120 medarbetare som består av företagsledning, IT, HR, marknad, inköp, produktionsplanering och utvecklingsavdelning.

Fokus på hållbarhet: Gerdmans Inredningar får guldmedalj av EcoVadis

Läs artikeln  – Gerdmans Inredningar AB har, tillsammans med kaiserkraft och Runelandhs Försäljning AB inom TAKKT Group, återigen tilldelats guld i EcoVadis årliga internationella rankning. Guldrankningen från Ecovadis innebär att vi tillhör de fem procent av globala bolag som uppnår denna status i sitt CSR-arbete.

Gerdmans inredningshjälp gav matsalen ett ansiktslyft

Läs artikeln  – Matsalen är en central plats på alla skolor och arbetsplatser. På lunchen möts människor för att umgås och då vill man vara bekväm i en härlig miljö. Jämshögs Folkhögskola i Blekinge tog kontakt med Gerdmans för att förnya sin matsal eftersom de inte riktigt visste hur de skulle gå till väga. De ville förnya och skapa en plats där elever och lärare kunde plugga, jobba och äta.

Emballage med tryck

Läs artikeln  – Emballage med tryck är ett effektivt sätt att öka exponeringen av sitt varumärke. Förstärk ditt visuella uttryck och få högre igenkänning genom att trycka din logga eller budskap på emballaget. Eller skapa tydlighet kring produkten genom information och instruktioner.

Här vill vi jobba 2023: Nästa generations kontorsinredning

Läs artikeln  – För att attrahera framtidens medarbetare blir flexibilitet ännu viktigare. 70-75 procent väljer en hybridtillvaro med jobb på hemmakontoret vissa dagar och resterande arbetstid på kontoret tillsammans med kollegorna. Så hur inreder vi för att få ut max av kontorslokalerna?

Nya Höganäs: Premium kontorsstol med ergonomi i världsklass

Läs artikeln  – Aktivt sittande förknippar man ofta med en sadelstol, balanspall eller liknande där kroppens muskler aktiveras. Men du kan också lugnt luta dig tillbaka i en kontorsstol och ändå sitta aktivt. Nya Höganäs-serien är premium funktionalitet, ergonomi och design. Och som gjord för att passa just dig.

Rätt belysning på kontoret: Håll energin uppe och förbrukningen nere

Läs artikeln  – Hur viktig är ljussättningen på kontoret? Jätteviktig, dels för att få till en behaglig ljusmiljö och dels för du ska kunna hålla energin och koncentrationen uppe vid din arbetsplats. Så slösa med ljus, men använd sparsamma ljuskällor. LED använder 85 procent mindre energi än traditionella glödlampor.

Behöver du mer förvaring på kontoret? Designa och bygg din egen Benna

Läs artikeln  – Det är roligare på jobbet om det är ordning och reda. Strukturera, så att det du använder ofta finns lätt tillgängligt. Fundera också på vad vill du visa upp och vad vill du helst gömma undan? Ska förvaringen smälta in eller sticka ut? Hyllserien Benna är ovanligt flexibel och du designar själv hur den ska se ut. Kör igång!

;