Läsvärt

Här vill vi jobba 2023: Nästa generations kontorsinredning

Läs artikeln  – För att attrahera framtidens medarbetare blir flexibilitet ännu viktigare. 70-75 procent väljer en hybridtillvaro med jobb på hemmakontoret vissa dagar och resterande arbetstid på kontoret tillsammans med kollegorna. Så hur inreder vi för att få ut max av kontorslokalerna?

Nya Höganäs: Premium kontorsstol med ergonomi i världsklass

Läs artikeln  – Aktivt sittande förknippar man ofta med en sadelstol, balanspall eller liknande där kroppens muskler aktiveras. Men du kan också lugnt luta dig tillbaka i en kontorsstol och ändå sitta aktivt. Nya Höganäs-serien är premium funktionalitet, ergonomi och design. Och som gjord för att passa just dig.

Rätt belysning på kontoret: Håll energin uppe och förbrukningen nere

Läs artikeln  – Hur viktig är ljussättningen på kontoret? Jätteviktig, dels för att få till en behaglig ljusmiljö och dels för du ska kunna hålla energin och koncentrationen uppe vid din arbetsplats. Så slösa med ljus, men använd sparsamma ljuskällor. LED använder 85 procent mindre energi än traditionella glödlampor.

Behöver du mer förvaring på kontoret? Designa och bygg din egen Benna

Läs artikeln  – Det är roligare på jobbet om det är ordning och reda. Strukturera, så att det du använder ofta finns lätt tillgängligt. Fundera också på vad vill du visa upp och vad vill du helst gömma undan? Ska förvaringen smälta in eller sticka ut? Hyllserien Benna är ovanligt flexibel och du designar själv hur den ska se ut. Kör igång!

Gerdmans packar upp: Davpacks emballage flyttar in

Läs artikeln  – Den 1 oktober blev Davpack och Gerdmans ett och samma företag. Det innebär att du hittar ett komplett och brett emballage- och förpackningsmaterial från en av de ledande leverantörerna här hos oss. Och att alla tidigare Davpack-kunder i fortsättningen hittar allt för arbetsplatsen på ett och samma ställe.

Vad är det som gör att just du trivs på jobbet?

Läs artikeln  – Kanske är det arbetskamraterna och den sociala mötesplatsen, inredningen eller den där sköna ljudmiljön? Känslan av att känna sig nöjd och tillfreds när arbetsdagen är slut? Vi är olika, därför skiljer det sig mellan oss människor. Gerdmans har allt för gladare, härligare och mer effektiva arbetsplatser. Du får fri professionell inredningshjälp för att få till helheten.

Guide: Tips för en bättre ljudmiljö på kontoret

Läs artikeln  – Öppna kontorsytor och hybridarbetsplatser är socialt härligt och bra för samarbetet. Men bakgrundsljud kan också skapa stress för hjärnan och ställa till det när du ska koncentrera dig. Akustik handlar om att fånga upp onödigt ljud. Gerdmans satsar på tysta rum med ljudisolerade poddar samt moderna och väldesignade ljudabsorbenter.

Välj rätt hylla för din arbetsplats

Läs artikeln  – Gerdmans har ett brett sortiment hyllor för industri och lager, men också för butiker och kontor. Vad behöver din hylla klara av? Vilken miljö ska lagerhyllan fungera i? Kanske behöver du mer lagerkapacitet i framtiden? Här är några bra tips!

Så upprepades succéprojektet Sortera

Läs artikeln  – 40-50 arbetsplatser, mötesrum och sociala ytor på miljöentreprenören Sorteras nya kontor i Göteborg. Från inredningsidéer till monterat och klart! Varför valde Peter Bergström oss på Gerdmans? Och hur lyckades vi matcha Stockholmskontoret?

En tom och övergiven foajé från 80-talet fick nytt liv

Läs artikeln  – Det gäller att göra ett bra första intryck, menar Eija Lindberg på Nolato. Med rätt idéer, inredningshjälp och produkter skapade Gerdmans en ny social och populär lounge i Nolatos entré. För spontana möten, större samlingar, kaffepauser och annat.