Meny

Gerdmans advantages

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Läsvärt

Så förbättrar du din ljudmiljö

Läs artikeln – Trött på störande ljud och buller på jobbet? Ljud är lite som vatten – det läcker in i genom minsta springa. Som tur är finns det en mängd olika lösningar på problemet – alltifrån att inreda med mjukare ytor till att dämpa med ljudabsorbenter i form av bordsskärmar eller golvskärmar. Dåliga ljudmiljöer är ett av våra vanligaste problem på arbetsplatsen. Det räcker med små störningsmoment för att koncentrationen ska minska och stressen öka. Vi har listat nio saker som minskar ljuden runt ditt skrivbord och förbättrar din arbetsdag

den 26 juni 2018

Gerdmans Inredningar förvärvar Runelandhs

Läs artikeln – Gerdmans Inredningar AB har slutit ett avtal med Brady Corporation om att förvärva alla aktier i Runelands Försäljnings AB. Transaktionen förväntas stängas den 31 maj. Runeladhs kommer att ingå som ett dotterbolag till Gerdmans Inredningar AB.

den 28 maj 2018

5 tips för bättre möten

Läs artikeln – Allt fler företag inser vikten av att jobba agilt och flexibelt – något som ställer helt nya krav på arbetsplatsens miljöer. Vi ger dig fem tips på hur du enkelt kan optimera din arbetsplats för att ge rum åt den nya tidens spontana och kreativa möten.

den 24 april 2018

Oavsett vem du är – har vi det du behöver!

Läs artikeln – Vi vet att ingen människa är den andra lik och det är vi glada för! Men trots det ser ofta vartenda kontor likadant ut på arbetsplatserna. Nu vill vi slå ett slag för dina behov och vad som får just dig att prestera på topp. Oavsett om du behöver en annorlunda sittmöbel, mer ljudabsorbering eller en sparkcykel – så hittar du det hos oss. På Gerdmans.se hittar du allt för en bättre arbetsplats - helt enkelt!

den 11 september 2017

En flexibel hylla för alla miljöer!

Läs artikeln – Oavsett vad ni ska lagerhålla eller förvara så finns Flex hyllsystem till ert förfogande. Välj höjd, längd och djup och antal hyllplan efter era behov. Dessutom kan du placera hyllplanen precis där de behövs. Har du en arbetsbänk idag? Integrera då den i din FLEX hylla och gör plats för annat. Vi vill påstå att FLEX är marknadens mest flexibla hyllsystem!

den 4 april 2017

Ge dig själv en fri arbetsyta

Läs artikeln – Med Conceptum toolbar som finns i både en stående och hängande variant kan du med hjälp av genomtänkt nordisk design skapa en fantastiskt funktionell arbetsplats. Ditt skrivbord går från att vara en avlastningsplats till en yta full med möjligheter och med rum för kreativitet. En arbetsplats som du kommer att trivas med.

den 30 januari 2017

Transportera med smarta redskap

Läs artikeln – Transportutrustning ska avlasta, minska springet och effektivisera arbetet. Enklast är ofta bäst och vi förväntar oss att vagnar och lyftredskap bara fungerar. Genomtänkt funktion och design gör det möjligt. Med smarta konstruktioner och noggrant materialval blir kärror och vagnar lättanvända, hållbara och praktiska.

den 14 oktober 2016

En bra ljudnivå medför fokus och hälsa

Läs artikeln – Små förändringar kan skapa en trivsam arbetsmiljö och när distraherande ljud dämpas uppstår förutsättningarna för kreativitet och koncentration. Buller och ljud är inte bara irriterande utan kan leda till både skador och olyckor. Störande ljud är stressande, tröttande och påverkar prestationsförmågan.

den 16 september 2016

Börja nerifrån när du ska välja vagn

Läs artikeln – Du vill minska springet och effektivisera arbetet. En vagn hjälper till att avlasta och kan transportera fler, större och tyngre saker i samma vända. Tänk på att välja en vagn som klarar av att göra jobbet på bästa sätt på just din arbetsplats. Det gäller att börja nerifrån när du ställer krav på vagnen, annars är det lätt att bli efterklok. Se filmen med våra tips om vad du ska tänka på när du väljer en transport- eller lastvagn.

den 18 maj 2016

Skapa förutsättningar att hålla rent och slänga rätt.

Läs artikeln – Idag hanteras en stor mängd olika material och avfall på våra industrier och kontor. I många fall finns det specifika klassificeringar som kräver att hanteringen måste ske enligt givna regler. Utan rätta förutsättningarna att hålla rent och sköta det rätt blir det ofta ett problem. Här kan Gerdmans erbjuda ett stort sortiment av produkter som gör att ni på ett miljö-riktigt och säkert sätt underlättar förvaring, sortering och hantering av både avfall och miljöfarliga ämnen. Det finns inget trivsammare än en prydlig och genomtänkt arbetsmiljö där alla kan ta hand om avfallet på bästa sätt. Det inspirerar till handling.

den 17 mars 2016