Meny

Gerdmans advantages

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Läsvärt

Så skapar du en säker arbetsplats

Läs artikeln – Med en mer och mer komplicerad lagermiljö och högre krav på säkerhet har det blivit viktigare för företag att investera i en säker miljö för sin personal. Med rätt säkerhetstänk minskas riskerna i lagermiljön och tryggheten för personalen ökar. Vårt mål på Gerdmans har alltid varit att skapa ”Bättre Arbetsplatser” tillsammans med våra kunder, och vi vill att våra kunder känner sig säkra på sin arbetsplats. Här är några tips på hur man aktivt kan använda sig av våra produkter för att öka säkerheten på sitt lager!

Enkel vård av utemöbler - Guide & Tips

Läs artikeln – Inför årets utesäsong är det dags att se över dina utemöbler. Hur du tar hand om och vårdar dina möbler är viktigt, då rätt vård och omsorg av din möbel förlänger livslängden rejält. Här är våra enkla tips för hur du vårdar dina utemöbler så du kan vara ute i solen längre!

Kontorsförvaring – smarta förvaringslösningar för kontoret

Läs artikeln – Papper som ligger och skräpar, allmän oreda och gamla kaffekoppar som aldrig städas undan, inte undra på att det blir svårt att koncentrera sig på arbetet när kontoret är stökigt. Genom bra kontorsförvaring och smarta lösningar kan du göra din arbetsdag lite lättare!

Trendspaning från möbelmässan

Läs artikeln – Världens största mässa för skandinavisk möbeldesign och ljusdesign, Stockholm Furniture & Light Fair, har gått av stapeln för 2019. Mässan är ett självklart besöksmål för alla inredningsintresserade, där föreläsningar, utställningar och workshops ger en försmak av det kommande året. Några av de mest tongivande inredningstrenderna under 2019 är trä av alla de slag, mjuka strömlinjeformade möbler, skandinaviskt och japanskt formspråk och hållbar design. Årets tydligaste färgtrender går i naturligt jordnära toner, grönt och bärnsten. Vi på Gerdmans har varit på möbelmässan för inspiration, och delar här med oss av våra intryck!

Börja det nya året på rätt sätt!

Läs artikeln – ”New Year, New Me” är ett talesätt som brukar användas i början av året. Men varför begränsa det till det personliga planet, även arbetet kan såklart behöva en nystart! Här tipsar vi om några tankesätt att ta med sig till 2019, så man får en bra start på det nya året!

Gerdmans guide till rätt arbetsbord och arbetsbänk

Läs artikeln – Har du ett behov av en ny arbetsbänk eller ett arbetsbord? Med vår guide blir det enklare för dig att välja rätt, och få ett arbetsbord som passar för just dina behov.

5 tips för ett inspirerande kontor

Läs artikeln – Om du spenderar många timmar vid skrivbordet är en inspirerande kontorsmiljö ett måste både för din produktivitet och ditt välmående. Vi ger dig några tips på hur du kan tänka du inreder ditt kontor för ökad inspiration!

Så förbättrar du din ljudmiljö

Läs artikeln – Störande ljud på jobbet blir ett stort problem för den som behöver lugn och ro. Ljud är lite som vatten – det läcker in i genom minsta springa. Dock finns det en mängd olika lösningar på problemet, att inreda med mjuka ytor till att dämpa med ljudabsorbenter i form av bordsskärmar eller golvskärmar. En dåliga ljudmiljö är ett vanligt problem på arbetsplatsen. Ljudet blir till ett störningsmoment som påverkar vår arbetsro och koncentration. Med våra 9 tips kan du få lite mer arbetsro i vardagen!

5 tips för bättre möten

Läs artikeln – Allt fler företag inser vikten av att jobba agilt och flexibelt – något som ställer helt nya krav på arbetsplatsens miljöer. Vi ger dig fem tips på hur du enkelt kan optimera din arbetsplats för att ge rum åt den nya tidens spontana och kreativa möten.

Oavsett vem du är – har vi det du behöver!

Läs artikeln – Vi vet att ingen människa är den andra lik och det är vi glada för! Men trots det ser ofta vartenda kontor likadant ut på arbetsplatserna. Nu vill vi slå ett slag för dina behov och vad som får just dig att prestera på topp. Oavsett om du behöver en annorlunda sittmöbel, mer ljudabsorbering eller en sparkcykel – så hittar du det hos oss. På Gerdmans.se hittar du allt för en bättre arbetsplats - helt enkelt!