Läsvärt

Undvik snöslask i vinter med våra tips!

Läs artikeln  – Din entré skapar det första intrycket dina besökare får av ditt företag, och med vintern kommer även den årliga plågan i form av snöslask som dras in innanför dörren. Därför är det så viktigt att ha tänkt igenom vilka olika typer av mattor man har i entrén, så man kan undvika att grus och vatten dras in i onödan. Här kommer våra tips på hur du får en snygg och prydlig entré i vinter med hjälp av skrapmattor, torkmattor och entrémattor!

Trygga din arbetsplats för alla som är på väg tillbaka!

Läs artikeln  – För alla som suttit i trygghet hemma och arbetat under en lång period kan hotet från pandemin upplevas öka stort när det är dags att återvända till arbetsplatsen. Då är det viktigt att arbetsgivaren tar ledningen för ansvaret i smittskyddsfrågan, så att alla medarbetare vet vad som gäller och kan känna sig trygga.

Förebygg smittspridning på arbetsplatsen

Läs artikeln  – I dagsläget är det viktigt att man tänker på vad man kan göra på sin arbetsplats för att förebygga och undvika smittspridning. Kanske handlar det om att hålla avstånden från varandra eller se till att det finns skydd för personalen som arbetar i en utsatt situation? Vi på Gerdmans har produkterna som hjälper till att förebygga smittspridning och ger dig tips på hur du kan använda dom på ett effektivt sätt.

Jobba hemifrån på bästa sätt

Läs artikeln  – Fler och fler har bytt sin dagliga arbetsplats på kontoret till att arbeta från hemmet, och med den nya vardagen kommer nya utmaningar. Hur arbetar man effektivt på distans och hur får man ordning och struktur på sina arbetsuppgifter? Här ger vi dig våra bästa tips för att skapa en bättre arbetsplats hemma.

Vi har besökt Stockholm Furniture & Light Fair 2020

Läs artikeln  – Nu har Stockholm Furniture & Light Fair 2020 gått av stapeln och Gerdmans var givetvis på plats för att trendspana och utveckla nya spännande samarbeten. Det har varit intensiva dagar med många starka och positiva intryck. Här ger vi vår uppfattning av de mest tongivande trenderna från mässan.

Ny inredning blev ett lyft för medarbetarna

Läs artikeln  – Rätt produkter, praktiska lösningar och en ergonomiskt bättre arbetsmiljö. När en av landets största dagligvaruhandlare, Tommy Fransson på ICA Maxi Stormarknad vid Flygstaden i Halmstad, förnyade kontor, konferens och personalutrymmen, valde han att samarbeta med Gerdmans.

Branschledande företag har valt Gerdmans lösning

Läs artikeln  – På vägen till fortsatt expansion och att bli ett miljardföretag har namnstarka släpvagnstillverkaren Brenderup byggt en ny anläggning med produktion och kontor i Stigamo strax söder om Jönköping. Med på tillväxtresan finns Gerdmans Inredning som fick förtroendet att aktivt medverka i planeringen och utförandet av bolagets nya kontor.

Så väljer du rätt bland kassaskåp, säkerhetsskåp och dokumentskåp

Läs artikeln  – För förvaring av värdesaker, viktiga dokument, kontrakt och andra viktiga saker är det nödvändigt att ha ett säkerhetsklassat kassaskåp, säkerhetsskåp eller dokumentskåp. Den här typen av skåp har ett stort antal användningsområden, allt för att du ska få en tryggare förvaring. Ett rejält säkerhetsklassat och brandklassat skåp är ibland ett krav från försäkringsbolag för att förvaringen ska anses vara trygg, och är ibland även ett krav på i lagen. Därför är det viktigt att man har en godkänd förvaring man kan lita på! Vi har sammanställt en kort guide som ger dig all kunskap du behöver för att kunna välja rätt skåp till din verksamhet.

Tänk på det här vid köp av din nya whiteboard

Läs artikeln  – En whiteboard är nästan en standard att ha på alla kontor, klassrum och konferensrum i dagsläget. När man behöver en skrivbar yta för att visualisera det man tänker, är en whiteboard eller whiteboardtavla det perfekta tillbehöret! Med en whiteboardtavla får du utrymme för din kreativitet och dina idéer. Vilken typ av whiteboardtavla du bör välja beror på vilka krav du stället på din tavla: Hur mycket ska den användas under dagen? Hur är det tänkt att den ska användas? Var ska du använda tavlan? Vi har en kort guide till whiteboardtavlor som hjälper dig att enklare hitta vilken tavla som är rätt för dig samt hur du enklast underhåller den!

Vår guide till omklädningsskåp

Läs artikeln  – Ett klädskåp är oftast det första anställda ser när de börjar sin arbetsdag och det sista de ser när de lämnar sin arbetsplats för dagen. Att ha ett snyggt och prydligt omklädningsrum med moderna klädskåp är med andra ord extra viktigt för trivseln på jobbet. För vem vill börja och sluta dagen med ett stökigt omklädningsrum där klädskåpen inte håller måttet? Vi på Gerdmans har satt ihop en liten guide som hjälper dig i valet av ditt nästa klädskåp, allt du behöver tänka på för att få ett så bra omklädningsrum som möjligt!