Läsvärt

Kan ditt företag hantera era e-handelskunder?

Läs artikeln  – Den svenska e-handelsmarknaden fortsätter att växa så det knakar år efter år även om 2020 var ett litet hack i kurvan på många sätt. Därför har det blivit ännu mer viktigt att man som företag skapar ett väl fungerande samspel mellan sin e-handelsplattform och sitt lager, så man får ett bra flöde mellan utleverans och returhantering.

3 tips för din utemiljö

Läs artikeln  – Med rätt tänk blir det enkelt att skapa en trevlig och välkomnande utemiljö för besökare och medarbetare. Oavsett om det gäller entrén till företaget, bakgården på bostadsrättsföreningen eller någon annan typ av offentlig miljö, påverkar valet av inredning och underhållet av utemiljön känslan av platsen. Här är våra tips på hur du får en snygg och prydlig utemiljö!

Checklista för din kemikalieförvaring!

Läs artikeln  – För att du ska ha en trygg kemikalieförvaring är det viktigt att du är medveten om vad som gäller för ditt företag. Vilka krav ställs på företaget och vilka krav ställs på hur förvaringen är utformad? Ta en titt på vår checklista för att få en bättre insikt kring vad som krävs!

Hur arbetar du i ditt hemmakontor? Så här gör vi på Gerdmans!

Läs artikeln  – Har du också arbetat mer än vanligt eller till och med under heltid hemifrån det senaste året? Corona ändrade vår vardag drastiskt och många av oss fick en förändrad arbetssituation, vi fick helt enkelt flytta hem och sätta upp hemmakontor för att börja arbeta på distans. Vi bad några av våra kollegor att dela med sig av sin personliga upplevelse av att arbeta hemifrån, läs mer om deras erfarenhet och ta del av de bästa tipsen kring hemmakontor!

Vad du bör tänka på vid köp av pallyftare

Läs artikeln  – Pallyft, handtruck, gaffellyftvagn eller palldragare, kärt barn har många namn! Oavsett vad du väljer att kalla din pallyftare är det verktyget som hjälper dig i vardagen med din materialhantering. För att du enklare ska kunna hitta i den djungel av tekniska termer som finns kring pallyftare kommer här en liten guiden som kan hjälpa dig göra rätt val för ditt behov.

Undvik snöslask i vinter med våra tips!

Läs artikeln  – Din entré skapar det första intrycket dina besökare får av ditt företag, och med vintern kommer även den årliga plågan i form av snöslask som dras in innanför dörren. Därför är det så viktigt att ha tänkt igenom vilka olika typer av mattor man har i entrén, så man kan undvika att grus och vatten dras in i onödan. Här kommer våra tips på hur du får en snygg och prydlig entré i vinter med hjälp av skrapmattor, torkmattor och entrémattor!

Trygga din arbetsplats för alla som är på väg tillbaka!

Läs artikeln  – För alla som suttit i trygghet hemma och arbetat under en lång period kan hotet från pandemin upplevas öka stort när det är dags att återvända till arbetsplatsen. Då är det viktigt att arbetsgivaren tar ledningen för ansvaret i smittskyddsfrågan, så att alla medarbetare vet vad som gäller och kan känna sig trygga.

Förebygg smittspridning på arbetsplatsen

Läs artikeln  – I dagsläget är det viktigt att man tänker på vad man kan göra på sin arbetsplats för att förebygga och undvika smittspridning. Kanske handlar det om att hålla avstånden från varandra eller se till att det finns skydd för personalen som arbetar i en utsatt situation? Vi på Gerdmans har produkterna som hjälper till att förebygga smittspridning och ger dig tips på hur du kan använda dom på ett effektivt sätt.

Jobba hemifrån på bästa sätt

Läs artikeln  – Fler och fler har bytt sin dagliga arbetsplats på kontoret till att arbeta från hemmet, och med den nya vardagen kommer nya utmaningar. Hur arbetar man effektivt på distans och hur får man ordning och struktur på sina arbetsuppgifter? Här ger vi dig våra bästa tips för att skapa en bättre arbetsplats hemma.

Vi har besökt Stockholm Furniture & Light Fair 2020

Läs artikeln  – Nu har Stockholm Furniture & Light Fair 2020 gått av stapeln och Gerdmans var givetvis på plats för att trendspana och utveckla nya spännande samarbeten. Det har varit intensiva dagar med många starka och positiva intryck. Här ger vi vår uppfattning av de mest tongivande trenderna från mässan.

;