Läsvärt

Ny inredning blev ett lyft för medarbetarna

Läs artikeln  – Rätt produkter, praktiska lösningar och en ergonomiskt bättre arbetsmiljö. När en av landets största dagligvaruhandlare, Tommy Fransson på ICA Maxi Stormarknad vid Flygstaden i Halmstad, förnyade kontor, konferens och personalutrymmen, valde han att samarbeta med Gerdmans.

Branschledande företag har valt Gerdmans lösning

Läs artikeln  – På vägen till fortsatt expansion och att bli ett miljardföretag har namnstarka släpvagnstillverkaren Brenderup byggt en ny anläggning med produktion och kontor i Stigamo strax söder om Jönköping. Med på tillväxtresan finns Gerdmans Inredning som fick förtroendet att aktivt medverka i planeringen och utförandet av bolagets nya kontor.

Så väljer du rätt bland kassaskåp, säkerhetsskåp och dokumentskåp

Läs artikeln  – För förvaring av värdesaker, viktiga dokument, kontrakt och andra viktiga saker är det nödvändigt att ha ett säkerhetsklassat kassaskåp, säkerhetsskåp eller dokumentskåp. Den här typen av skåp har ett stort antal användningsområden, allt för att du ska få en tryggare förvaring. Ett rejält säkerhetsklassat och brandklassat skåp är ibland ett krav från försäkringsbolag för att förvaringen ska anses vara trygg, och är ibland även ett krav på i lagen. Därför är det viktigt att man har en godkänd förvaring man kan lita på! Vi har sammanställt en kort guide som ger dig all kunskap du behöver för att kunna välja rätt skåp till din verksamhet.

Tänk på det här vid köp av din nya whiteboard

Läs artikeln  – En whiteboard är nästan en standard att ha på alla kontor, klassrum och konferensrum i dagsläget. När man behöver en skrivbar yta för att visualisera det man tänker, är en whiteboard eller whiteboardtavla det perfekta tillbehöret! Med en whiteboardtavla får du utrymme för din kreativitet och dina idéer. Vilken typ av whiteboardtavla du bör välja beror på vilka krav du stället på din tavla: Hur mycket ska den användas under dagen? Hur är det tänkt att den ska användas? Var ska du använda tavlan? Vi har en kort guide till whiteboardtavlor som hjälper dig att enklare hitta vilken tavla som är rätt för dig samt hur du enklast underhåller den!

Vår guide till omklädningsskåp

Läs artikeln  – Ett klädskåp är oftast det första anställda ser när de börjar sin arbetsdag och det sista de ser när de lämnar sin arbetsplats för dagen. Att ha ett snyggt och prydligt omklädningsrum med moderna klädskåp är med andra ord extra viktigt för trivseln på jobbet. För vem vill börja och sluta dagen med ett stökigt omklädningsrum där klädskåpen inte håller måttet? Vi på Gerdmans har satt ihop en liten guide som hjälper dig i valet av ditt nästa klädskåp, allt du behöver tänka på för att få ett så bra omklädningsrum som möjligt!

Vår guide till skrivbordsbelysning

Läs artikeln  – Rätt belysning sparar på miljön och dina pengar samt förbättrar i din arbetsmiljö. Vi har tagit fram en liten ljusskola som hjälper dig förbättra din belysning på jobbet, allt du behöver tänka på!

Skapa din lagerhylla som du vill ha den

Läs artikeln  – För att underlätta för dig som kund att få den hylla du vill ha har vi lanserat en hyllkonfigurator på vår hemsida. Med vår hyllkonfigurator kan du enkelt och snabbt bygga ihop en färdig Gerdmanshylla exakt så som du vill ha den!

Så väljer du rätt skrivbord

Läs artikeln  – Genom att tänka ergonomiskt kring arbetsytorna på jobbet skapar man förutsättningarna för en bra arbetsmiljö. Att sitta still under hela arbetsdagen gör att man tappar energi vilket sänker arbetstempo och fokus, och det är viktigt att ha ett alternativ till det långa stillasittandet. Med ett höj och sänkbart skrivbord kan du variera din arbetsställning, skapa rörelse och energi men ändå fortsätta arbeta! Ditt skrivbord blir det arbetsverktyg som ger dig rätt arbetsställning för din kropp och förbättrar din arbetsmiljö. Vi har tagit fram en guide som hjälper dig med valet av skrivbord, allt du behöver veta!

Så skapar du en säker arbetsplats

Läs artikeln  – Med en mer och mer komplicerad lagermiljö och högre krav på säkerhet har det blivit viktigare för företag att investera i en säker miljö för sin personal. Med rätt säkerhetstänk minskas riskerna i lagermiljön och tryggheten för personalen ökar. Vårt mål på Gerdmans har alltid varit att skapa ”Bättre Arbetsplatser” tillsammans med våra kunder, och vi vill att våra kunder känner sig säkra på sin arbetsplats. Här är några tips på hur man aktivt kan använda sig av våra produkter för att öka säkerheten på sitt lager!

Så vårdar du dina utemöbler

Läs artikeln  – Inför årets utesäsong är det dags att se över dina utemöbler. Hur du tar hand om och vårdar dina möbler är viktigt, då rätt vård och omsorg av din möbel förlänger livslängden rejält. Här är våra enkla tips för hur du vårdar dina utemöbler så du kan vara ute i solen längre!

;