Läsvärt

Tänk på det här vid köp av din nya whiteboard

Läs artikeln  – En whiteboard är nästan en standard att ha på alla kontor, klassrum och konferensrum i dagsläget. När man behöver en skrivbar yta för att visualisera det man tänker, är en whiteboard eller whiteboardtavla det perfekta tillbehöret! Med en whiteboardtavla får du utrymme för din kreativitet och dina idéer. Vilken typ av whiteboardtavla du bör välja beror på vilka krav du stället på din tavla: Hur mycket ska den användas under dagen? Hur är det tänkt att den ska användas? Var ska du använda tavlan? Vi har en kort guide till whiteboardtavlor som hjälper dig att enklare hitta vilken tavla som är rätt för dig samt hur du enklast underhåller den!

Vår guide till omklädningsskåp

Läs artikeln  – Ett klädskåp är oftast det första anställda ser när de börjar sin arbetsdag och det sista de ser när de lämnar sin arbetsplats för dagen. Att ha ett snyggt och prydligt omklädningsrum med moderna klädskåp är med andra ord extra viktigt för trivseln på jobbet. För vem vill börja och sluta dagen med ett stökigt omklädningsrum där klädskåpen inte håller måttet? Vi på Gerdmans har satt ihop en liten guide som hjälper dig i valet av ditt nästa klädskåp, allt du behöver tänka på för att få ett så bra omklädningsrum som möjligt!

Vår guide till skrivbordsbelysning

Läs artikeln  – Rätt belysning sparar på miljön och dina pengar samt förbättrar i din arbetsmiljö. Vi har tagit fram en liten ljusskola som hjälper dig förbättra din belysning på jobbet, allt du behöver tänka på!

Skapa din lagerhylla som du vill ha den

Läs artikeln  – För att underlätta för dig som kund att få den hylla du vill ha har vi lanserat en hyllkonfigurator på vår hemsida. Med vår hyllkonfigurator kan du enkelt och snabbt bygga ihop en färdig Gerdmanshylla exakt så som du vill ha den!

Så väljer du rätt skrivbord

Läs artikeln  – Genom att tänka ergonomiskt kring arbetsytorna på jobbet skapar man förutsättningarna för en bra arbetsmiljö. Att sitta still under hela arbetsdagen gör att man tappar energi vilket sänker arbetstempo och fokus, och det är viktigt att ha ett alternativ till det långa stillasittandet. Med ett höj och sänkbart skrivbord kan du variera din arbetsställning, skapa rörelse och energi men ändå fortsätta arbeta! Ditt skrivbord blir det arbetsverktyg som ger dig rätt arbetsställning för din kropp och förbättrar din arbetsmiljö. Vi har tagit fram en guide som hjälper dig med valet av skrivbord, allt du behöver veta!

Så skapar du en säker arbetsplats

Läs artikeln  – Med en mer och mer komplicerad lagermiljö och högre krav på säkerhet har det blivit viktigare för företag att investera i en säker miljö för sin personal. Med rätt säkerhetstänk minskas riskerna i lagermiljön och tryggheten för personalen ökar. Vårt mål på Gerdmans har alltid varit att skapa ”Bättre Arbetsplatser” tillsammans med våra kunder, och vi vill att våra kunder känner sig säkra på sin arbetsplats. Här är några tips på hur man aktivt kan använda sig av våra produkter för att öka säkerheten på sitt lager!

Så vårdar du dina utemöbler

Läs artikeln  – Inför årets utesäsong är det dags att se över dina utemöbler. Hur du tar hand om och vårdar dina möbler är viktigt, då rätt vård och omsorg av din möbel förlänger livslängden rejält. Här är våra enkla tips för hur du vårdar dina utemöbler så du kan vara ute i solen längre!

Kontorsförvaring – smarta förvaringslösningar för kontoret

Läs artikeln  – Papper som ligger och skräpar, allmän oreda och gamla kaffekoppar som aldrig städas undan, inte undra på att det blir svårt att koncentrera sig på arbetet när kontoret är stökigt. Genom bra kontorsförvaring och smarta lösningar kan du göra din arbetsdag lite lättare!

Trendspaning från möbelmässan

Läs artikeln  – Världens största mässa för skandinavisk möbeldesign och ljusdesign, Stockholm Furniture & Light Fair, har gått av stapeln för 2019. Mässan är ett självklart besöksmål för alla inredningsintresserade, där föreläsningar, utställningar och workshops ger en försmak av det kommande året. Några av de mest tongivande inredningstrenderna under 2019 är trä av alla de slag, mjuka strömlinjeformade möbler, skandinaviskt och japanskt formspråk och hållbar design. Årets tydligaste färgtrender går i naturligt jordnära toner, grönt och bärnsten. Vi på Gerdmans har varit på möbelmässan för inspiration, och delar här med oss av våra intryck!

Börja det nya året på rätt sätt!

Läs artikeln  – ”New Year, New Me” är ett talesätt som brukar användas i början av året. Men varför begränsa det till det personliga planet, även arbetet kan såklart behöva en nystart! Här tipsar vi om några tankesätt att ta med sig till 2019, så man får en bra start på det nya året!

;