<

Meny

Personlig skyddsutrustning

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Personlig skyddsutrustning

lättöverskådlig och lätt att fylla på
1 650 kr
Dämpningsnivå: Level 1
245 kr
justerbar fönsterlutning
 varianter
Från 270 kr
två utandningsventiler
 varianter
Från 655 kr
aluminiumtåhätta, ESD-godkänd, spiktrampskydd, damsko
 varianter
Från 1 895 kr
36 par/fp, sömlös i polyester, PU i innerhand, CE-kategori 2
 varianter
Från 395 kr
Brador One size, 5 st/fp, kardborreknäppning
495 kr
4-punkts hakband
 varianter
Från 385 kr

Personlig skyddsutrustning

Öka säkerheten och minska riskerna med personlig skyddsutrustning. Om du arbetar i en farlig miljö är det viktigt att du har rätt säkerhetsprodukter för att undvika onödiga arbetsplatsolyckor. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av personlig skyddsutrustning, allt från hörselskydd och ögonskydd till andningsskydd och arbetsskor, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Läs mer om hur du använder personlig skyddsutrustning på din arbetsplats

Använd personlig skyddsutrustning för att undvika skador

Se till att ha rätt personlig skyddsutrustning för arbetsuppgiften. Hörselskydd är ett naturligt val i områden där det är höga ljudnivåer, en tung industri eller en plats där det finns risk för en hörselskada. Med en hörselkåpa eller hörselproppar ser du till att skydda din hörsel från skador. Arbetar du med en slip eller svarv? Då kan ögonskydd i form av skyddsglasögon vara rätt lösning. Skyddsglasögon skyddar dina ögon från skador när det stänker metallspån eller flis. Undvik skador på dina lungor med andningsskydd. Andningsskydd i form av gasmask, halvmask eller liknande gör att du enkelt undviker skadliga ångor eller kemikalier, vilket är utmärkt om du arbetar som lackerare eller liknande. Med en arbetssko kan du undvika att få skador på dina fötter och tår. Vi har arbetsskor med stålhätta och trampskydd som gör det säkert att använda dom i en arbetsmiljö.

Oavsett vad du har för behov har vi på Gerdmans en lösning för din personliga skyddsutrustning.

Har du frågor eller funderingar kring personlig skyddsutrustning?

Är du osäker på vilken typ av personlig skyddsutrustning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!