<

Meny

Arbetskorg & Truckkorg - För säkra lyft på arbetsplatsen

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Arbetskorg för truck
 varianter
enligt SS 3628 standard
  • Säkra lyft
  • Godkänd för tillfälliga arbeten
Mobil Arbetsplattform
för inomhusbruk, batteridrivning
  • Premiummodell
  • Utmärkt i trånga utrymmen
  • Perfekt i offentlig miljö

Arbetskorg & Truckkorg - För säkra lyft på arbetsplatsen

Har du behov av att kunna genomför personlyft på ett säkert och tryggt sätt? Med en arbetskorg får du det rätta verktyget för att hjälpa dig göra dina personlyft säkra! Vi på Gerdmans har ett brett utbud av arbetskorg för truck och truckkorg, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Arbetskorg för truck och truckkorg för säkra personlyft

Med en truckkorg kan du enkelt och säkert komma åt att reparera eller installera på ställen som är högt belägna eller svåra att nå. För att din arbetskorg ska fungera på rätt sätt finns det vissa regler som behöver efterföljas. Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2006:7 är det följande som gäller:
- Truckens lyftförmåga (till den höjd arbetskorgen eller truckkorgen ska lyftas) skall vara minst fyra gånger arbetskorgens eller truckkorgens totalvikt.
- Truckens spårvidd (centrum på hjulen) ska vara bredare än arbetskorgens eller truckkorgens bredd.
- Arbetskorgen eller truckkorgen ska besiktas tillsammans med trucken av ett ackrediterat besiktningsföretag.
Med rätt typ av truckkorg får du en säker lösning för personlyft som gör det enkelt för dig att nå områden som annars hade varit besvärliga att nå.

Har du frågor eller funderingar kring arbetskorg eller truckkorg?

Är du osäker på vilken typ av arbetskorg eller truckkorg som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!