<

Meny

Hydraulisk domkraft, Kuggstångsdomkraft & Maskindomkraft - Domkrafter för alla behov

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Maskindomkraft
 varianter
extra låg, lyftkapacitet 3 till 8 ton
  • Basmodell
  • Extra låg modell
Kuggstångsdomkraft
 varianter
fällbart vevhandtag, lyftkapacitet 3 till 10 ton
  • Basmodell
  • Fällbart vevhandtag
Hydraulisk Domkraft
 varianter
extra låg, lyftkapacitet 5 till 25 ton
  • Basmodell
  • Extra låg modell

Hydraulisk domkraft, Kuggstångsdomkraft & Maskindomkraft - Domkrafter för alla behov

Har du behov av att kunna lyfta tungt på din arbetsplats? Med en hydraulisk domkraft, kuggstångsdomkraft eller maskindomkraft får du de rätta verktygen för att klara av tunga lyft i arbetet. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av hydraulisk domkraft, kuggstångsdomkraft och maskindomkraft för alla typer av behov. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

En hydraulisk domkraft som klarar vikten

Är det dags att göra en flytt i maskinparken eller dags att skrota en gammal maskin som är tung? Med en hydraulisk domkraft, kuggstångsdomkraft eller maskindomkraft får du all lyfthjälp du behöver för att kunna förflytta ditt tunga gods. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av domkrafter för olika behov. En maskindomkraft är ett utmärkt hjälpmedel vid service eller installation av maskiner. Med sin låga lyftklack kommer man enkelt in under maskinen och kan lyfta upp maskinen. Vår maskindomkraft går även att lyfta med hjälp av toppen, du behöver inte använda klacken om du inte vill, och klarar av vikter på 3 eller 8 ton. En hydraulisk maskindomkraft av den här typen är smidig att ha bland sina verktyg, speciellt om man ofta behöver göra service på sina maskiner.

Har du behov av att kunna lyfta lite högre? En kuggstångsdomkraft är lite högre än en vanlig maskindomkraft och gör att du enkelt kan lyfta högre. Vår kuggstångsdomkraft finns i lyftkapacitet 3 ton eller 5 ton och är konstruerad för att lyfta med lyftklacken och kronan på toppen. Med sitt fällbara vevhandtag är vår kuggstångsdomkraft enkel att transportera.

För extra tunga vikter är en hydraulisk domkraft en bra lösning. Vi har hydraulisk domkraft som klarar 5 ton, 10 ton eller 25 ton. Den här typen av domkraft är till för de rejäla lyften och går att lyfta med både lyftfoten samt toppen av lyftkroppen. Vår variant av hydraulisk domkraft kommer med demonterbar pumpstång för enkel transport, finkänslig sänkhastighet och överlastningsskydd.

Har du frågor eller funderingar kring domkrafter?

Är du osäker på vilken typ av hydraulisk domkraft som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!