<

Meny

Griffeltavla & Krittavla - Klassisk skrivtavla

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Griffelställ
 varianter
både för inom och utomhusbruk
  • Hopfällbar
  • Vändbara textskivor
  • Inom- och utomhusbruk

Griffeltavla & Krittavla - Klassisk skrivtavla

En griffeltavla eller krittavla är en klassisk inredning i de flesta klassrum och mötesrum. Men den moderna griffeltavlan eller krittavlan har hittat andra användningsområden, på restauranger, caféer eller i det egna hemmet. Oberoende vad du har för behov, har vi på Gerdmans en griffeltavla eller krittavla som löser problemet. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av griffeltavlor och krittavlor

Mer och mer har den klassiska griffeltavlan hittat tillbaka sin plats i vår vardag. Där den tidigare var en nödvändighet, så som i klassrum, har den numera blivit ersatt av en whiteboard istället. Men på caféer, restauranger, ja överallt där man vill ha en viss känsla på inredningen, har den klassiska griffeltavlan och krittavlan gjort en comeback.

Fördelen med en griffeltavla eller krittavla är att det är enkelt att använda sig av den och den är enkel att rengöra. Kommer du ihåg den där whiteboarden du glömde att rengöra där tuschen fastnade på tavlan efteråt? Med en griffeltavla eller krittavla är det enkelt att rengöra, fukta bara en trasa och sudda ut tavlan så försvinner all krita utan att lämna några spår! Ofta kommer även den moderna griffeltavlan eller krittavlan med en magnetisk yta vilket gör att du kan använda magneter på den. Du kan med andra ord förvandla din krittavla eller griffeltavla till en anslagstavla snabbt och enkelt! Möjligheterna är många, bara din fantasi sätter gränsen.

Har du frågor eller funderingar kring griffeltavlor eller krittavlor?

Är du osäker på vilken typ av tavla som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!