<

Meny

Arkivhyllor & Kontorshyllor - En arkivhylla eller kontorshylla för ditt behov!

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Arkivhyllor & Kontorshyllor

fasta sektioner som ej rör på sig
 varianter
Från 4 860 kr
ett komplett hyllsystem för vägg
 varianter
Från 795 kr
maxbelastning 300 kg
 10 varianter
Från 2 345 kr
i flera olika storlekar
 32 varianter
Från 995 kr

Arkivhyllor & Kontorshyllor - En arkivhylla eller kontorshylla för ditt behov!

Skaffa en förvaringslösning för ditt kontor med hjälp av en arkivhylla eller kontorshylla. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av arkivhylla, kontorshylla, vägghängd förvaring och andra typer av förvaringslösningar för kontor. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

En rejäl arkivhylla eller kontorshylla skapar ordning och reda

Beroende på vad du har för verksamhet har du olika behov av förvaring. Handlar det om förvaring av papper och pärmar eller andra saker? Med rätt typ av arkivhylla eller kontorshylla kan du på ett enkelt sätt skapa ordning och reda på kontoret eller i ditt arkiv. Har du ont om utrymme kan ett kompaktarkiv eller rullarkiv vara den perfekta lösningen på din pärmförvaring. Ett kompaktarkiv eller rullarkiv är utrymmesbesparande och gör att du enkelt kan effektivisera i ditt arkiv. För mer personlig förvaring av pärmar och papper kan en pärmsnurra vara rätt lösning. Med en pärmsnurra får du en flyttbar förvaring som passar utmärkt bredvid skrivbordet, så man har enkel tillgång till pärmar och papper vid alla tillfällen.

Är det inte förvaring i ett arkiv som behövs utan förvaring på ditt kontor? Med hjälp av en vägghylla kan du enkelt skapa en vägghängd förvaring som passar in på alla typer av kontor. En vägghylla är utrymmesbesparande och gör att du enkelt kan ha ett skrivbord under den vägghängda förvaringen. Oberoende vad du har för krav på din förvaring, har vi på Gerdmans en lösning för dig!

Har du frågor eller funderingar kring arkivhyllor, kontorshyllor eller annan typ av förvaring?

Är du osäker på vilken typ av arkivhylla, kontorshylla eller annan förvaring som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!