<

Meny

Skyddshjälm - Huvudskydd för alla behov

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Skyddshjälm Pheos
 varianter
4-punkts hakband
  • Premiummodell
  • 4-punkts hakband
  • Modern design
Skyddshjälm Peltor G22C
 varianter
hög slagtålighet, utan hakband
  • Basmodell
  • Högsta skyddsklass

Skyddshjälm - Huvudskydd för alla behov

Med rätt typ av skyddshjälm får du ett tryggt och säkert huvudskydd som gör att du inte skadar dig vid en olycka på din arbetsplats. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av skyddshjälm och andra typer av huvudskydd, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

När ska du använda dig av en skyddshjälm?

Ett huvudskydd ska användas i de arbetsmiljöer där risk finns för fallande föremål, klämning som till exempel vid en hiss eller liknande, värmestrålning, stänk av smält metall, elektrisk ström eller elektriska ljusbågar. Behöver du använda dig av en skyddshjälm i en kall miljö behöver du se till att du även har utrymme för en mössa eller liknande i din skyddshjälm.

När ska man byta ut ett huvudskydd?

För en skyddshjälm eller annat typ av huvudskydd finns inget krav på när den ska bytas ut. Det man bör tänka på är att en skyddshjälm med en spricka i eller andra typer av fel inte bör användas då man riskerar att inte ha ett fullgott skydd. Vid minsta osäkerhet kring säkerheten av ditt huvudskydd, ta det säkra före det osäkra och byt ut den.

Har du frågor eller funderingar?

Är du osäker på vilken typ av huvudskydd som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!