<

Meny

Skrivtavla & Presentation - Allt för ditt kontor

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Skrivtavlor & Presentation

för användning några ggr/dag
 11 varianter
Från 320 kr
linneklädd 10 mm skiva
 10 varianter
Från 330 kr
med veckodagar, linjerade fält
1 195 kr
både för inom och utomhusbruk
 varianter
Från 1 595 kr
med utvikningsbara sidoarmar
1 875 kr
bildväggsformat 1:1 eller 4:3
 varianter
Från 1 165 kr
finns i olika storlekar, whiteboard
 varianter
Från 1 695 kr

Skrivtavla & Presentation - Allt för ditt kontor

När man behöver kunna illustrera idéer på ett snabbt och enkelt sätt är en skrivtavla, whiteboard eller blädderblocksställ en enkel och snabb lösning på problemet. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av skrivtavla, whiteboard, anslagstavla, blädderblocksställ och projektordukar med mera, allt du kan tänkas behöva för att få ordning på din presentation. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Få ordning på din presentation

För att få ordning och reda på en presentation är det viktigt att man har rätt verktyg. Med hjälp av en whiteboard får du en skrivyta där du enkelt kan skriva ner dina tankar och idéer. Vi har flera olika varianter av whiteboard och skrivtavla i glas som underlättar din presentation. Våra whiteboards och skrivtavlor i glas finns i flera olika storlekar så du kan anpassa skrivytan efter ditt behov. För en mer traditionell skrivyta finns det även griffeltavla eller krittavla, en klassiker från klassrummet.

När du väl har fått ordning på din whiteboard kan det vara bra att titta på projektorduk, ståpulpet samt blädderblocksställ. Med en projektorduk får du en icke reflektiv yta som du kan projicera bilder och information mot. Med en ståpulpet får du en naturlig plats att stå och tala från, samt en yta där du kan ställa din laptop. Om du har behov av andra typer av skrivytor utöver din whiteboard är ett blädderblocksställ en perfekt lösning med sitt blädderblock. Genom att tänka igenom vad du har för behov och vilka hjälpmedel du behöver blir det enkelt att genomföra din presentation på rätt sätt.

Presentera information på rätt sätt

Ibland finns det behov av att presentera information utan att behöva hålla ett möte. Genom en anslagstavla, korktavla, skyltskåp eller affischram är det enkelt att presentera information fortlöpande utan att behöva hålla en samling. En anslagstavla eller korktavla är en klassisk lösning för att kunna sätta upp information som alla kan ta del av. Med ett skyltskåp eller en affischram kan du enkelt få upp information utomhus, då ett skyltskåp eller en affischram skyddar sitt innehåll mot väder och vind.

Har du frågor eller funderingar kring skrivtavla eller presentation?

Är du osäker på vilken typ av skrivtavla, whiteboard eller skyltskåp som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!