<

Meny

Truck & Lyft

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Truck & Lyft

lyftkapacitet 2500 kg, flera utföranden
 varianter
Från 3 695 kr
med eller utan printer, max 2000 kg
 varianter
Från 11 895 kr
lyfthöjd 800 mm, gul
 varianter
Från 7 695 kr
olika längder och maxbelastningar
 varianter
Från 3 495 kr
olika längder och maxbelastningar
 varianter
Från 3 495 kr
lyftkapacitet 100-200 kg, lyfthöjd max 1500 mm
 varianter
Från 8 195 kr
enkelsax, lyftkapacitet 500-3000 kg
 varianter
Från 15 295 kr
lyftkapacitet 100-200 kg, lyfthöjd max 1500 mm
 varianter
Från 8 195 kr

Truck & Lyft

För att skapa en väl fungerande arbetsplats på lager och industri är det viktigt att man har rätt arbetsverktyg i form av en pallyft, lyftbord, ledstaplare eller andra produkter som gör arbetsmiljön både säkrare och mer ergonomisk för kroppen. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av produkter inom truck och lyft, allt från palldragare och pallvåg till lättlyftare och lyftvagnar, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Välj rätt arbetsverktyg för uppgiften

För att kunna hantera allt material på din arbetsplats är det viktigt att du har rätt arbetsverktyg tillgängligt, så du sparar på din tid och din kropp under ditt arbete. En pallyftare eller palldragare är ett utmärkt hjälpmedel när du behöver hantera stora mängder lastpallar dagligen. Välj en pallyft eller handtruck med Quicklift-funktion om du hanterar många lastpallar med mindre vikt, då spar du på pumpslagen och på din tid. Har du krav på att kunna väga gods innan du skickar iväg det kan en pallyftare med våg alternativt en fristående pallvåg vara lösningen. En pallyftare med våg fungerar på samma sätt som en vanlig handtruck fast kommer med en inbyggd våg. Genom att använda dig av en pallyftare med våg eller pallvåg behöver du inte skicka iväg för tungt gods, vilket kan kosta dig pengar i det långa loppet.

Har du behov av att kunna lyfta upp din lastpall för att komma åt bättre? Då kan en saxlyftvagn, lyftvagn eller ett lyftbord vara rätt lösning. Med en lyftvagn får du en smidig mobil plattform för din lastpall som du kan ställa där den behövs, och med ett lyftbord får du en rejäl plattform som tål ordentligt med vikt. Med ett lyftbord kan du enkelt skapa en arbetsstation där man behöver komma åt och under tunga maskiner eller liknande, men samtidigt bibehålla säkerheten i det dagliga arbetet.

Oberoende vad du har för krav eller behov har vi på Gerdmans en lösning som funkar för dig!

Har du frågor eller funderingar kring truck och lyftredskap?

Är du osäker på vilken typ av lyftredskap som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!