<

Meny

Verkstadsinredning - Allt för din verkstad eller industri

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Verkstadsinredning

i olika storlekar, max 500 kg
 28 varianter
Från 3 495 kr
1 eller 2 lådor, i plåt
 varianter
Från 2 530 kr
inklusive armstöd och fotring, svart
3 395 kr
rutmönstrad, olika storlekar
 varianter
Från 1 095 kr
på rulle eller per löpmeter
 varianter
Från 148 kr
olika färdiga paket
 varianter
Från 1 190 kr
max 150 kg, MDF-skiva, LxB 1000x570 mm, två olika hjultyper
 varianter
Från 3 795 kr
olika storlekar och färger, helsvetsat
 12 varianter
Från 2 795 kr
flera olika färger
 varianter
Från 3 985 kr
2,25x förstoring, 5W 500 lumen, kallvitt ljus
1 755 kr

Verkstadsinredning - Allt för din verkstad eller industri

Den moderna industriarbetsplatsen liknar mer och mer de funktioner vi ser på våra kontor. Med moderna hjälpmedel får man en ökad ergonomi i sin verkstadsinredning, vilket ger glada medarbetare samt minskar risken för onödiga skador. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av verkstadsinredning, allt som behövs för att kunna inreda din arbetsplats så alla får en bra och ergonomisk arbetsplats. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Vilken typ av verkstadsinredning bör man ha för att få en bättre arbetsplats?

Med rätt typ av verkstadsinredning blir det enkelt att hålla ordning och reda på arbetsplatsen. Det viktigaste är att ha en bra grund av bygga vidare på. Med ett rejält höj och sänkbart arbetsbord eller en stabil arbetsbänk du kan arbeta vid får du en bra start på din verkstadsinredning. Med ett bord av den här typen är det enkelt och smidigt att anpassa tillbehör och påbyggnader så du får en bra arbetsmiljö i din verkstad. Lägger du till en arbetslampa får du även en bra arbetsbelysning vilket ger dig bra översikt när du ska göra detaljarbete. Nu när du har ett bord att arbeta vid är nästa steg att fundera vad du står på. Att stå på ett hårt betonggolv under längre perioder gör att du kan får ont i muskler och leder, men det finns hjälpmedel. En gummimatta eller arbetsplatsmatta är en smidig lösning för att enkelt öka ergonomin vid längre perioder av stillastående.

Efter att ha löst de första problemen är det dags att tackla nästa, nämligen att hålla ordning och reda på din arbetsyta. Att ha rätt sak på rätt plats blir enklast med ett rejält verkstadsskåp eller verktygsskåp. För alla de saker du inte använder dagligen funkar den här typen av lösning väldigt bra. Ett verkstadsskåp blir också en trygg förvaring för dyrbara verktyg då de flesta är låsbara. För de verktyg och andra detaljer du använder ofta är en rejäl verktygstavla en enkel lösning för att hålla koll på var de är. Du kan utöka flexibiliteten ytterligare med en verktygsvagn eller verkstadsvagn som du kan förflytta mellan arbetsytorna, och får på så sätt en smidig och enkel tillgång till dina verktyg.

Med ett helhetstänk kring din verkstadsinredning kan du enkelt förbättra din arbetsplats och göra dina arbetsytor prydligare. Vi har alla typer av verkstadsinredning som du kan tänkas behövas för att få ordning.

Har du fler frågor eller funderingar kring verkstadsinredning?

Har du funderingar på hur du kan förbättra på din arbetsplats med olika typer av verkstadsinredning? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi erbjuder alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!