Emballage med tryck

emballage med tryck

Emballage med tryck är ett effektivt sätt att öka exponeringen av sitt varumärke. Förstärk ditt visuella uttryck och få högre igenkänning genom att trycka din logga eller budskap på emballaget. Eller skapa tydlighet kring produkten genom information och instruktioner. Ett emballage kan vara allt från en kartong till en e-handelspåse och bör väljas utifrån vilken typ av produkt du ska packa. Gerdmans hjälper dig när du vill sticka ut i mängden med ditt unika emballage!

Måttbeställda kartonger med tryck

Du vill skicka dina produkter i en vanlig kartong men hittar ingen i standardmått som passar. Du vill inte lägga extra fraktkostnad på att skicka lådor fulla med luft. Då hjälper vi dig med måttbeställda kartonger anpassade efter dina produkter. Vill du dessutom ha tryck på dina lådor så är det inga problem, bara bifoga ditt önskade motiv i mailet. Du väljer allt: antal, mått, kvalitét och färg – sedan sköter vi resten. 

Kontakta oss på info@gerdmans.se för en gratis offert på måttbeställda kartonger med tryck >

Packtejp med tryck 

Du tejpar allt från lådor och pallar, till påsar och kuvert – då är det perfekt om din logga är tryckt på tejpen. Du ökar exponeringen av ditt varumärke samtidigt som du försluter ditt emballage som du skulle gjort i vanliga fall. Beroende på vad du ska tejpa kan du välja mellan PVC-, PP- och papperstejp så att tejpen uppfyller dina krav på vidhäftnings- och rivstyrka.

Kontakta oss på info@gerdmans.se för en gratis offert på packtejp med tryck >

E-handelslådor med tryck 

Du skickar mindre paket direkt till brevlådan och dina produkter är ibland lite ömtåliga. Eller så gillar du bara den lite mer stilrena looken på e-handelslådan. De är extra smidiga eftersom du viker ihop dem och inte behöver tejpa så mycket. Förhöj upplevelsen av din produkt genom att trycka ditt företags logotyp eller information på lådorna. Även här väljer du antal, mått, kvalitet och färg utifrån ditt behov och din budget.

Kontakta oss på info@gerdmans.se för en gratis offert på e-handelslådor med tryck >

E-handelspåsar med tryck 

Du packar och skickar oömma produkter som kläder och textilier och vill passa på att använda dina e-handelspåsar som rörlig reklam. Ditt budskap exponeras under hela transporten - från ditt lager hem till din kund. Här finns många möjligheter kring material och val av handtag samt antal klisterremsor. Vi hjälper dig att ta fram det som passar ditt behov bäst.

Kontakta oss på info@gerdmans.se för en gratis offert på e-handelspåsar med tryck >

;