Läsvärt

Våra tips för en ergonomisk arbetsdag

Läs artikeln  – Vi kan enkelt påverka hur vi mår under arbetsdagen genom att tänka på hur vi utformar vår arbetsplats lite extra. Med en ergonomiskt utformad arbetsyta rör vi på kroppen på ett bättre sätt, vilket ger oss många hälsofördelar över längre tid. Vi på Gerdmans har sammanställt några tips på vad du bör tänka på för att skapa en ergonomisk arbetsplats och ge dig själv en mer hälsosam vardag!

6 tips till förvaringslösningar på jobbet

Läs artikeln  – I det moderna kontoret handlar det om att ta tillvara på ytan man har och maximera möjligheterna så mycket som möjligt, att ha ett eget rum är mer och mer ovanligt. Med kraven att maximera ytan kommer ett ökat behov av förvaringslösningar för kontoret, där vi inte bara vill ha en effektiv förvaringslösning utan även en snygg förvaringslösning som har inbjudande design. För hur ska man kunna trivas och vara kreativ i en tråkig lokal som inte ger energi? Så vad ska man tänka på när det kommer till kontorsförvaring? Här är våra tips på vad du behöver fundera över när du ska inreda ditt kontor med en effektiv förvaring!

Är det dags för ny lagerinredning?

Läs artikeln  – Är det dags att bygga en ny lagerinredning eller kanske utöka din befintliga? Vi på Gerdmans vet att det kan vara svårt att sätta sig in i allt man behöver veta och har därför satt ihop en liten guide som hjälper dig förbättra din förvaring, allt du behöver tänka på för att kunna utnyttja din lageryta på bästa sätt!

Är framtidens kontor en lugnare, kreativare och närmare arbetsplats?

Läs artikeln  – Innan pandemin bröt ut byggdes många flotta kontorskomplex för att attrahera rätt kompetens. Nu är frågan om den typen av arbetsplatser kommer ha samma dragningskraft i framtiden? Sista året har människan omvärderat arbetslivet och vardagen i grunden. Vad innebär det när pandemin är över och det blir dags att återvända till kontoren? Hur kan kontoret anpassa sig efter de olika individuella behov som uppkommit? Vi har kikat runt lite på vilka trender som spås, lyssnat på olika storföretag, arkitekter och beteendevetare, för att få en uppfattning om hur framtidens arbetsplats kan komma att se ut.

Fixa din uteplats inför hemestern!

Läs artikeln  – Med sommarens intåg är det dags att göra ordning uteplatsen för grillsäsongen och de ljusa och varma sommarnätterna. Många gånger har uteplatsen varit försummad under hela vintern och har ett rejält behov av ett ansiktslyft? Här är våra tips på hur du på ett enkelt sätt kan lyfta din uteplats till en ny nivå och se till att din hemester blir perfekt!

Kan ditt företag hantera era e-handelskunder?

Läs artikeln  – Den svenska e-handelsmarknaden fortsätter att växa så det knakar år efter år även om 2020 var ett litet hack i kurvan på många sätt. Därför har det blivit ännu mer viktigt att man som företag skapar ett väl fungerande samspel mellan sin e-handelsplattform och sitt lager, så man får ett bra flöde mellan utleverans och returhantering.

3 tips för din utemiljö

Läs artikeln  – Med rätt tänk blir det enkelt att skapa en trevlig och välkomnande utemiljö för besökare och medarbetare. Oavsett om det gäller entrén till företaget, bakgården på bostadsrättsföreningen eller någon annan typ av offentlig miljö, påverkar valet av inredning och underhållet av utemiljön känslan av platsen. Här är våra tips på hur du får en snygg och prydlig utemiljö!

Checklista för din kemikalieförvaring!

Läs artikeln  – För att du ska ha en trygg kemikalieförvaring är det viktigt att du är medveten om vad som gäller för ditt företag. Vilka krav ställs på företaget och vilka krav ställs på hur förvaringen är utformad? Ta en titt på vår checklista för att få en bättre insikt kring vad som krävs!

Hur arbetar du i ditt hemmakontor? Så här gör vi på Gerdmans!

Läs artikeln  – Har du också arbetat mer än vanligt eller till och med under heltid hemifrån det senaste året? Corona ändrade vår vardag drastiskt och många av oss fick en förändrad arbetssituation, vi fick helt enkelt flytta hem och sätta upp hemmakontor för att börja arbeta på distans. Vi bad några av våra kollegor att dela med sig av sin personliga upplevelse av att arbeta hemifrån, läs mer om deras erfarenhet och ta del av de bästa tipsen kring hemmakontor!

Vad du bör tänka på vid köp av pallyftare

Läs artikeln  – Pallyft, handtruck, gaffellyftvagn eller palldragare, kärt barn har många namn! Oavsett vad du väljer att kalla din pallyftare är det verktyget som hjälper dig i vardagen med din materialhantering. För att du enklare ska kunna hitta i den djungel av tekniska termer som finns kring pallyftare kommer här en liten guiden som kan hjälpa dig göra rätt val för ditt behov.