Läsvärt

Fyra trender inom kontor

Läs artikeln  – Om det finns något vi lärt oss under de två senaste åren är att gränserna för var vi arbetar har suddats ut bit för bit. Det gäller inte längre att alltid vara på kontoret, nu ska vi även ha möjligheten att arbeta hemifrån på ett enkelt och effektivt sätt. Så vilka trender är det vi kan se under 2022 inom kontorsmöbler? Här är våra tankar!

Tänk på det här när vintern kommer!

Läs artikeln  – När snön börjar falla utomhus ökar halkolyckorna direkt och båda unga som äldre kan bli drabbade av att olyckan är framme. Därför är det viktigt att du som fastighetsägare tar hand om din utemiljö på rätt sätt genom att ha en rejäl snöröjning, sandning och saltning. Vi på Gerdmans har allt du behöver för att klara av din snöröjning och halkbekämpning i vinter, tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Framtidens flexibla möten

Läs artikeln  – Med pandemin var vi alla tvungna att förändra hur vi hanterade våra möten och mycket av vårt arbetade flyttades online. Här är våra tips på hur man som arbetsplats kan utforma sina framtida mötesplatser, både för de som arbetar online men även för de som arbetar på plats!

Låt ditt hemmakontor ge dig en bra ergonomi

Läs artikeln  – I över ett och ett halvt års tid har många av oss arbetat hemifrån, och det mesta pekar mot en ny vardag där vi i framtiden även kommer arbeta hemifrån vissa dagar i veckan. Även om hemarbete kommer med många fördelar är det framöver extra viktigt att man tänker på vilken ergonomi man har i sitt hemmakontor. Vi på Gerdmans har alla de produkter och tillbehör du behöver för att få bättre ergonomi under din arbetsdag hemifrån!

Undvik att sitta på jobbet med en rejäl ståmatta

Läs artikeln  – I dagens samhälle arbetar många av oss på ett kontor eller har ett arbete som innebär mycket stillastående, därför är det även viktigt att tänka på vår ergonomi när vi står stilla under längre perioder. Med en ståmatta eller arbetsplatsmatta får du ett bekvämt ergonomiskt underlag som gör det mjukt och skönt att stå upp längre under arbetstid.

Våra tips för en ergonomisk arbetsdag

Läs artikeln  – Vi kan enkelt påverka hur vi mår under arbetsdagen genom att tänka på hur vi utformar vår arbetsplats lite extra. Med en ergonomiskt utformad arbetsyta rör vi på kroppen på ett bättre sätt, vilket ger oss många hälsofördelar över längre tid. Vi på Gerdmans har sammanställt några tips på vad du bör tänka på för att skapa en ergonomisk arbetsplats och ge dig själv en mer hälsosam vardag!

6 tips till förvaringslösningar på jobbet

Läs artikeln  – I det moderna kontoret handlar det om att ta tillvara på ytan man har och maximera möjligheterna så mycket som möjligt, att ha ett eget rum är mer och mer ovanligt. Med kraven att maximera ytan kommer ett ökat behov av förvaringslösningar för kontoret, där vi inte bara vill ha en effektiv förvaringslösning utan även en snygg förvaringslösning som har inbjudande design. För hur ska man kunna trivas och vara kreativ i en tråkig lokal som inte ger energi? Så vad ska man tänka på när det kommer till kontorsförvaring? Här är våra tips på vad du behöver fundera över när du ska inreda ditt kontor med en effektiv förvaring!

Är det dags för ny lagerinredning?

Läs artikeln  – Är det dags att bygga en ny lagerinredning eller kanske utöka din befintliga? Vi på Gerdmans vet att det kan vara svårt att sätta sig in i allt man behöver veta och har därför satt ihop en liten guide som hjälper dig förbättra din förvaring, allt du behöver tänka på för att kunna utnyttja din lageryta på bästa sätt!

Är framtidens kontor en lugnare, kreativare och närmare arbetsplats?

Läs artikeln  – Innan pandemin bröt ut byggdes många flotta kontorskomplex för att attrahera rätt kompetens. Nu är frågan om den typen av arbetsplatser kommer ha samma dragningskraft i framtiden? Sista året har människan omvärderat arbetslivet och vardagen i grunden. Vad innebär det när pandemin är över och det blir dags att återvända till kontoren? Hur kan kontoret anpassa sig efter de olika individuella behov som uppkommit? Vi har kikat runt lite på vilka trender som spås, lyssnat på olika storföretag, arkitekter och beteendevetare, för att få en uppfattning om hur framtidens arbetsplats kan komma att se ut.

Fixa din uteplats inför hemestern!

Läs artikeln  – Med sommarens intåg är det dags att göra ordning uteplatsen för grillsäsongen och de ljusa och varma sommarnätterna. Många gånger har uteplatsen varit försummad under hela vintern och har ett rejält behov av ett ansiktslyft? Här är våra tips på hur du på ett enkelt sätt kan lyfta din uteplats till en ny nivå och se till att din hemester blir perfekt!

;