Läsvärt

Jobba hemma och på kontoret. Här är det nya arbetslivet!

Läs artikeln  – Nu går vi tillbaka till det nya normala. Men vad är det, egentligen? Många har längtat efter kontoret och jobbarkompisarna, andra har upptäckt fördelarna med att jobba hemifrån. De flesta vill kombinera det bästa från båda världar. Här är framtidens kontor.

En uteplats på jobbet. Oasen under arbetsdagen.

Läs artikeln  – Vad är bäst med företagets uteplats? Morgonkaffet, innan telefonerna börjar ringa? Lunchrasten med sorlet från jobbarkompisarna? Fikapausen när energin börjar dippa? Vi har utemöbler som boostar din arbetsplats.

Hur ställer jag in min kontorsstol korrekt? – Allt om inställningar och funktioner

Läs artikeln  – När du har hittat en bra kontorsstol, så är det viktigt att du ställer in stolen efter just din kropp, först då får du ut maximalt av stolen och alla ergonomiska finesser som håller energin på topp hela dagen. Luta dig tillbaka och kika på vår guide. Gerdmans har kontorsstolar för alla behov!

Så väljer du rätt kontorsstol

Läs artikeln  – Många av oss sitter på vår kontorsstol 7-8 timmar varje dag. Hur många timmar sitter du under en arbetsdag? Och hur sitter du? Sedan 1947 har vi hjälpt tusentals människor att hitta en kontorsstol som minskar risken för belastningsskador, rygg- och nackproblem. Här är vår guide för att hitta rätt kontorsstol för just dig!

4 tips för en bättre ergonomi

Läs artikeln  – Med långa timmar framför datorn vid våra skrivbord är det viktigt att vi har rätt ergonomi för att inte slita på kroppen i onödan. Ta del av våra tips för hur du får en bättre ergonomi i din arbetsdag, vilket ger dig mer energi och sparar på kroppen!

Fyra trender inom kontor

Läs artikeln  – Om det finns något vi lärt oss under de två senaste åren är att gränserna för var vi arbetar har suddats ut bit för bit. Det gäller inte längre att alltid vara på kontoret, nu ska vi även ha möjligheten att arbeta hemifrån på ett enkelt och effektivt sätt. Så vilka trender är det vi kan se under 2022 inom kontorsmöbler? Här är våra tankar!

Tänk på det här när vintern kommer!

Läs artikeln  – När snön börjar falla utomhus ökar halkolyckorna direkt och båda unga som äldre kan bli drabbade av att olyckan är framme. Därför är det viktigt att du som fastighetsägare tar hand om din utemiljö på rätt sätt genom att ha en rejäl snöröjning, sandning och saltning. Vi på Gerdmans har allt du behöver för att klara av din snöröjning och halkbekämpning i vinter, tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Framtidens flexibla möten

Läs artikeln  – Med pandemin var vi alla tvungna att förändra hur vi hanterade våra möten och mycket av vårt arbetade flyttades online. Här är våra tips på hur man som arbetsplats kan utforma sina framtida mötesplatser, både för de som arbetar online men även för de som arbetar på plats!

Låt ditt hemmakontor ge dig en bra ergonomi

Läs artikeln  – I över ett och ett halvt års tid har många av oss arbetat hemifrån, och det mesta pekar mot en ny vardag där vi i framtiden även kommer arbeta hemifrån vissa dagar i veckan. Även om hemarbete kommer med många fördelar är det framöver extra viktigt att man tänker på vilken ergonomi man har i sitt hemmakontor. Vi på Gerdmans har alla de produkter och tillbehör du behöver för att få bättre ergonomi under din arbetsdag hemifrån!

Undvik att sitta på jobbet med en rejäl ståmatta

Läs artikeln  – I dagens samhälle arbetar många av oss på ett kontor eller har ett arbete som innebär mycket stillastående, därför är det även viktigt att tänka på vår ergonomi när vi står stilla under längre perioder. Med en ståmatta eller arbetsplatsmatta får du ett bekvämt ergonomiskt underlag som gör det mjukt och skönt att stå upp längre under arbetstid.