Läsvärt

Gerdmans packar upp: Davpacks emballage flyttar in

Läs artikeln  – Den 1 oktober blev Davpack och Gerdmans ett och samma företag. Det innebär att du hittar ett komplett och brett emballage- och förpackningsmaterial från en av de ledande leverantörerna här hos oss. Och att alla tidigare Davpack-kunder i fortsättningen hittar allt för arbetsplatsen på ett och samma ställe.

Vad är det som gör att just du trivs på jobbet?

Läs artikeln  – Kanske är det arbetskamraterna och den sociala mötesplatsen, inredningen eller den där sköna ljudmiljön? Känslan av att känna sig nöjd och tillfreds när arbetsdagen är slut? Vi är olika, därför skiljer det sig mellan oss människor. Gerdmans har allt för gladare, härligare och mer effektiva arbetsplatser. Du får fri professionell inredningshjälp för att få till helheten.

Guide: Tips för en bättre ljudmiljö på kontoret

Läs artikeln  – Öppna kontorsytor och hybridarbetsplatser är socialt härligt och bra för samarbetet. Men bakgrundsljud kan också skapa stress för hjärnan och ställa till det när du ska koncentrera dig. Akustik handlar om att fånga upp onödigt ljud. Gerdmans satsar på tysta rum med ljudisolerade poddar samt moderna och väldesignade ljudabsorbenter.

Välj rätt hylla för din arbetsplats

Läs artikeln  – Gerdmans har ett brett sortiment hyllor för industri och lager, men också för butiker och kontor. Vad behöver din hylla klara av? Vilken miljö ska lagerhyllan fungera i? Kanske behöver du mer lagerkapacitet i framtiden? Här är några bra tips!

Så upprepades succéprojektet Sortera

Läs artikeln  – 40-50 arbetsplatser, mötesrum och sociala ytor på miljöentreprenören Sorteras nya kontor i Göteborg. Från inredningsidéer till monterat och klart! Varför valde Peter Bergström oss på Gerdmans? Och hur lyckades vi matcha Stockholmskontoret?

Gerdmans inredningshjälp gav nytt liv till foajén från 80-talet

Läs artikeln  – Det gäller att göra ett bra första intryck, menar Eija Lindberg på Nolato. Med rätt idéer, inredningshjälp och produkter skapade Gerdmans en ny social och populär lounge i Nolatos entré. För spontana möten, större samlingar, kaffepauser och annat.

Jobba hemma och på kontoret. Här är det nya arbetslivet!

Läs artikeln  – Nu går vi tillbaka till det nya normala. Men vad är det, egentligen? Många har längtat efter kontoret och jobbarkompisarna, andra har upptäckt fördelarna med att jobba hemifrån. De flesta vill kombinera det bästa från båda världar. Här är framtidens kontor.

En uteplats på jobbet. Oasen under arbetsdagen.

Läs artikeln  – Vad är bäst med företagets uteplats? Morgonkaffet, innan telefonerna börjar ringa? Lunchrasten med sorlet från jobbarkompisarna? Fikapausen när energin börjar dippa? Vi har utemöbler som boostar din arbetsplats.

Hur ställer jag in min kontorsstol korrekt? – Allt om inställningar och funktioner

Läs artikeln  – När du har hittat en bra kontorsstol, så är det viktigt att du ställer in stolen efter just din kropp, först då får du ut maximalt av stolen och alla ergonomiska finesser som håller energin på topp hela dagen. Luta dig tillbaka och kika på vår guide. Gerdmans har kontorsstolar för alla behov!

Så väljer du rätt kontorsstol

Läs artikeln  – Många av oss sitter på vår kontorsstol 7-8 timmar varje dag. Hur många timmar sitter du under en arbetsdag? Och hur sitter du? Sedan 1947 har vi hjälpt tusentals människor att hitta en kontorsstol som minskar risken för belastningsskador, rygg- och nackproblem. Här är vår guide för att hitta rätt kontorsstol för just dig!

;