Nya Höganäs: Premium kontorsstol med ergonomi i världsklass

Höganäs kontorsstol

Aktivt sittande förknippar man ofta med en sadelstol, balanspall eller liknande där kroppens muskler aktiveras. Men du kan också lugnt luta dig tillbaka i en kontorsstol och ändå sitta aktivt. Nya Höganäs-serien är premium funktionalitet, ergonomi och design. Och som gjord för att passa just dig.

 

Höganäs är en designklassiker signerad Sten Engdal som funnits ett tag i Gerdmans sortiment. De svensktillverkade kontorsstolarna har nu fått en uppdaterad komfort, design och kvalitet för att ge största möjliga rörlighet, flexibilitet och bekvämlighet under långa arbetsdagar.

 

Ergonomi i ryggraden
Grundtanken i konstruktionen är att ryggradens naturliga S-form ska behållas även när du sitter i arbetsstolen. Då minskar belastningen på diskarna i ryggen. Kontorsstolarna erbjuder flera olika inställningslägen för ett aktivt och rörligt sittande och reglagen är enkla, tydliga och logiska. Är du lång eller kort? Har du brett eller smalt axelparti? Det finns en Höganässtol som passar just dig.

 

Stor sittupplevelse
Nya Höganäs 3-serie inkluderar Höganäs 390 och Höganäs 380 som är bland de allra bästa kontorsstolarna på marknaden. Stolen är premiumutrustad in i minsta mekaniska detalj. Kontorsstolen ger ergonomiskt stöd i alla positioner, tack vare den rörliga ryggbrickan. Även gungmekanismen och sitsen följer kroppens rörelser – bra för ryggrad och bäcken.

 

Kontorsstolen har även en unik svankstödskudde som stödjer musklerna i ländryggen, utan att trycka på ryggraden. Är du large, lång och lite bred över axlarna? Då kommer du att gilla Höganäs 390.

 

Premium till attraktivt pris
Med småländsk klurighet i konstruktion och paketering är nya Höganäs 2-serien en premium sittupplevelse till ett attraktivt pris. 2-serien inkluderar Höganäs 260 samt Höganäs 280 som har samma smäckra design och den berömda tryckavlastande triangeln i ryggen. Räkna med ergonomiskt stöd under hela arbetsdagen.

 

Kontorsstolen är medium i storlek för att passa många människor med olika kroppsbyggnad. Inställningsmöjligheterna är många och du finjusterar till skräddarsytt på ett enkelt sätt.

 


Tips! Vill du veta hur ett aktivt sittande påverkar din hälsa? Se videon om Höganässtolen här: