Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Jobba hemma och på kontoret. Här är det nya arbetslivet!

Nu går vi tillbaka till det nya normala. Men vad är det, egentligen? Många har längtat efter kontoret och jobbarkompisarna, andra har upptäckt fördelarna med att jobba hemifrån. De flesta vill kombinera det bästa från båda världar. Här är framtidens kontor.

 

Med facit i hand vet vi att jobbet blivit gjort, även från hemmakontoret. I framtiden väljer näringslivet att gå över till ett hybridkontor visar trendspaningar. Kontoret blir en aktivitetsbaserad mötesplats, snarare än ett ställe där arbetet utförs varje dag. Men ibland. Just nu ser vi en stor efterfrågan på kontorsmöbler för hemmakontor och flexibla arbetsplatser med fokus på att människor ska må bra. Även på lång sikt.

Hemmakontoret är här för att stanna

En stol, ett bord och lite lugn och ro räcker kanske långt, men det är långt ifrån en hållbar lösning. Var rädd om ryggen, nacken, armarna och händerna. Då kan huvudet jobba bättre. Ett höj- och sänkbart skrivbord är en bra start på ditt ergonomiska arbetsliv på hemmakontoret. Matcha med en stol som är gjord för längre sittningar. Kika runt bland våra kontorsstolar, så ser du att de är märkta med rekommenderad sittid. Variera gärna med en sittboll, så stärker du magmusklerna också.

Framtidens flexibla arbetsliv

Vad är ett aktivitetsbaserat kontor, egentligen? Våra inredare skissar på fler mötesrum för hybridmöten, grupparbetsplatser med välfungerade inredningar, akustiklösningar och tysta rum för den som vill jobba ostört. Färre fasta arbetsplatser, men det betyder inte att de gjort sitt och försvinner. Människor är sociala, vi behöver ses över kaffemaskinen ibland. Eller bland caféborden på kontorets egen uteservering när solen tittar fram.

Behöver du hjälp med att inreda ditt framtida kontor? Vi kan det mesta om arbetsglädje. 

;