Inredningshjälpen! Från planering till ritning och montering

Behöver din arbetsplats en humörhöjare?
Du får kostnadsfri professionell inredningshjälp, produkter av hög kvalitet som blir inspirerande miljöer där jobbet flyter bättre och människor trivs.

Vi som hjälper dig

Agneta Falk Ahlgren

Projektsäljare

+46 73 866 46 88

Irena Almlöf

Projektsäljare

+46 73 522 91 05

Ida Svantesson

Projektsäljare

+46 79 098 96 22

 

Så enkelt är det

1

Vi lyssnar in dina önskemål

Första mötet! Vi lyssnar in önskemål, diskuterar förutsättningar och behov av förändring. Vi tittar på ritningar, tar referensmått och ser hur ni jobbar. Ett viktigt första steg för att se möjligheterna och få fram rätt känsla. Sedan åker vi hem och jobbar.

2

Produkturval & mood board

Gerdmans skissar fram en miljö med möbler, inredning och praktiska detaljer som fyller ert behov. Du får vårt förslag i en genomarbetad presentation, ett mood boardmed en bred palett produkter, tyger och träslag att välja bland. Nästa steg är vårt skarpa förslag.

3

Presentation av ritningar

Visuella 3D- eller 2D-ritningar presenterar den färdiga interiören så nära verkligheten du kan komma. Arbetsplatsens och rummens planering, inredningens placering, färger, textilier, mattor, akustiklösningar – allt. Vi justerar förslaget, så att alla är helt nöjda.

4

Leverans och montering

Den nya fina arbetsplatsen kommer i en samlad leverans, med tidslossning vid en specifik tid, så att montörerna på plats tar hand om och bär in leveransen. Med en tydlig märkning kommer allt till rätt rum snabbt och effektivt.

 

Kundcase

”Ny inredning i personal­utrymmena är en investering för medarbetarna”

- ICA Maxi, Flygstaden, Halmstad

Branschledande företag har valt Gerdmans lösning

- Brenderup

 

”Tack vare Gerdmans har vi kunnat ta fram anpassade Produkter för våra butikers behov”

Mattias Fridskog, Produktägare ICA E-handel

 

 

Nöjda kunder är det bästa vi vet

Varje uppdrag är unikt, men processen fram till en bättre arbetsplats Är precis den samma oavsett bransch eller storlek på verksamhet. Vi lyssnar, samarbetar med våra kunder för att hitta den absoluta bästa inredningslösningar

Kontakta oss på Projektsälj

projekt@gerdmans.se

+46 433-740 80