Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Vad är det som gör att just du trivs på jobbet?

Kanske är det arbetskamraterna och den sociala mötesplatsen, inredningen eller den där sköna ljudmiljön? Känslan av att känna sig nöjd och tillfreds när arbetsdagen är slut? Vi är olika, därför skiljer det sig mellan oss människor. Gerdmans har allt för gladare, härligare och mer effektiva arbetsplatser. Du får fri professionell inredningshjälp för att få till helheten. 

Tre tips för en bättre kontorsarbetsplats!

1. Den flexibla mixen. Hemmakontor och hybridarbetsplatser lever vidare! Satsa på ett öppet kontorslandskap med både fria och permanenta skrivbordsplatser. Glöm inte ljudabsorbenter!

2. Fler fokuszoner. Fler mindre mötesrum är bra för både samarbete och effektivitet. Här kan man prata ostört, men också jobba på utan att bli störd och tappa koncentrationen. Har du hört talas om våra poddar?

3. Sociala mötesplatser. Ja, visst ska det vara kul på jobbet. Gör om den gamla receptionen till en skön lounge för kollegor och kunder. Använd färg, textilier och inredning som matchar just er. Vi hjälper dig!

Chatta med oss, ring eller maila så hjälper vi dig. Här finns vi.


Tre stämningshöjare på industriarbetsplatsen!

1. En bra start på dagen. Gröt? Absolut, men vi tänker på ett fräscht omklädningsrum i första hand. Luftiga, välventilerade funktionella omklädningsskåp med hängare och krokar, speglar och fack. Glöm inte sittbänkar för snicksnacket på morgonkvisten. Teambuilding, på riktigt.

2. Ordning och reda. Garanterat en stressdämpare. Satsa på korta, säkra transportvägar och effektiva plockrutiner. Med ett utbyggbart hyllsystem kan du öka lagerytan och samtidigt öppna upp golvytor. Enklast av allt – rätt sak på rätt plats i backar och lådor.

3. Ergonomi. Hur många timmar sitter du ner en arbetsdag? Satsa på en funktionell och sittvänlig arbetsstol som sparar kroppen. Med ett höj- och sänkbart arbetsbord kan du variera arbetsställningen. En arbetsplatsmatta höjer hela upplevelsen för fötter och knän.

;