Guide: Välj rätt lagerhylla


Gerdmans har ett brett sortiment av hyllor för industri och lager, men också för butiker och kontor. Vad behöver din hylla klara av? Vilken miljö ska lagerhyllan fungera i? Kanske behöver du mer lagerkapacitet i framtiden? Här är några bra tips!

1. Vad ska din hylla klara av att bära?

För ett traditionellt lager med kontinuerlig användning av lagerhyllan ska du titta efter ett robust hyllsystem i stål eller plåt med hög belastningskapacitet. Varje hyllplan har sin maxvikt, precis som sektionen i sin helhet. Det lönar sig att välja premium direkt, så slipper du byta senare. Gerdmanshyllan är en storsäljare som klarar 1200 kilo per sektion. Men du har många fler alternativ att välja bland, här hittar du hela vårt sortiment av lagerhyllor.

2. Vilken miljö ska hyllan stå i?

Pallställ och lagerhyllor som är lackerade passar lagerlokaler i en torr miljö. De allra flesta alltså. Gerdmans har ett stort sortiment hyllor och hyllsystem som passar din verksamhet.

 

För kylda utrymmen och utsatta miljöer ställs särskilda krav på lagerhyllan. Våra rostfria plåthyllor uppfyller alla krav som ställs på hantering av livsmedel. En galvaniserad stålhylla fungerar bra på exempelvis ett utomhuslager.

 

Hyllsystemet Flex passar särskilt bra i frysrum och frysmiljöer. Lagerhyllan är i rostfritt galvaniserat stål som klarar hög belastning samt perforerade plasthyllplan som är godkända för livsmedelsmiljö

3. Tänk framåt!

Gerdmanshyllan och lagerhyllan Flex är flexibla hyllsystem som är enkelt att bygga ut när din verksamhet växer. Du kan komplettera med tillbehör som fler hyllplan, verktygstavla eller en hel arbetsbänk i din Gerdmanshylla. Vi gör det enkelt för dig att planera och maximera förvaringen eller lagerutrymmet. Välj höjd, bredd, djup, färg, gaveltyp, antal hyllplan och sektioner, så plockar hyllkonfiguratorn fram en inköpslista med det du behöver. Till hyllkonfiguratorn!

gerdmans hyllkonfigurator

4. Montera enkelt!

Gerdmans lagerhyllor är enkla att montera. Du klarar dig helt utan verktyg, bultar eller skruv till 99 procent av lagerhyllorna i vårt sortiment.

5. Tänk på tillbehören! 

Komplettera din arbetsplats med höj- och sänkbara arbetsbord, situationsanpassade packbord, ställbara arbetsstolar, arbetsplatsmattor, pallyftare och inte minst belysning som får oss att må bra och prestera bättre.

 

Upptäck relaterade kategorier

Lagerhyllor & Hyllställ | Hyllsystem Gerdmanshyllan | Hyllkonfiguratorn

Relaterade produkter
;