<

Meny

Hyllor & Ställ

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Hyllor & Ställ

Gerdmanshyllan 100-150 kg/hyllplan, grundsektion/utbyggnadssektion
 54 varianter
Från 1 379 kr
färdigt ställ, D 1100 mm
 10 varianter
Från 5 280 kr
Gerdmanshyllan 100-150 kg/hyllplan, grundsektion/utbyggnadssektion
 54 varianter
Från 1 379 kr
komplett ställ, H 2500 mm
9 995 kr
djup 410 mm
 12 varianter
Från 1 075 kr
flera storlekar, säljs i förpackningar
 18 varianter
Från 545 kr

Hyllor & Ställ

Vi på Gerdmans har ett brett urval av lagerhyllor, pallställ och hyllställ i plåt och trä för industri, lager och kontor. Hos oss hittar du hyllor och ställ i alla typer av utförande och för flera typer av behov. Vi har över 70 års erfarenhet av hyllsystem och förvaringslösningar och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Hur väljer du rätt hylla eller ställ för din verksamhet?

Så hur väljer man rätt i djungeln av lagerhyllor, pallställ, hyllsystem och hyllställ som finns tillgängliga? Det första man behöver fundera över är hur mycket vikt din hylla eller ditt ställ ska klara av att bära upp. Vi har enklare hyllor som klarar 80 kg per hyllplan men även varianter som klarar 225 kg per hyllplan. För ännu större vikter finns det pallställ som klarar av 500 kg per pall eller ännu mer. Oavsett vad du har för behov har vi lösningen för dig!

Förankra din hylla eller ditt ställ för att öka säkerheten

Se till att din hylla eller ditt ställ är förankrat på rätt sätt så den inte välter. En plåthylla som står upp mot en vägg kan med fördel förankras i väggen med väggfäste, ett fristående ställ som står ute på ett golv går att förankra med golvfäste. Det viktiga är att förankra din hylla så du får en stabil förvaringslösning som är trygg och säker.

Har du frågor eller funderingar kring hyllor eller ställ?

Är du osäker på vilken typ av hylla eller ställ som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!