Så upprepades succéprojektet Sortera

40-50 arbetsplatser, mötesrum och sociala ytor på miljöentreprenören Sorteras nya kontor i Göteborg. Från inredningsidéer till monterat och klart! Varför valde Peter Bergström oss på Gerdmans? Och hur lyckades vi matcha Stockholmskontoret?

Engagemanget och den höga servicegraden har gett Sortera mersmak

När Sortera i början av 2020 skulle göra ett omfattande inredningsprojekt på sin produktions- och kontorsanläggning i Rosersberg norr om Stockholm önskades hjälp med allt – från inredningsidéer till monterat och klart. Efter en bred förfrågan hamnade uppdraget hos Gerdmans som bevisat sig genom sin höga servicegrad, vilket resulterat i fortsatta uppdrag. Nu senast på nya Sortera-kontoret i Göteborg.

– Jag har blivit väldigt imponerad av det stora engagemang som Gerdmans har. I Rosersberg omfattade inredningsprojektet ett tjugotal kontor, konferensrum, lounge, matsal och omklädningsrum som skulle passa för både tjänstemän och produktionspersonal. Agneta kom som ett skott trots att huset bara var halvfärdigt. Hon tittade intresserat runt och ställde många bra frågor för att kunna komma med ett komplett och välanpassat förslag. Efter hand förändrades förutsättningarna i lokalerna men då fortsatte hon bara att jobba fram nya förslag. Hon visade ett otroligt stort intresse för att allt skulle bli bra hela vägen fram. När det sedan blev skarpt läge för leverans funkade allt klanderfritt. Gerdmans levererade, monterade, justerade, kompletterade direkt det som behövdes och allting har blivit väldigt bra och trivsamt, berättar Peter Bergström som är inköpsansvarig för Sortera Group.

De nya färgerna i lokalerna uppskattas och inredningen följer samma koncept som kontoret i Stockholm

”PERSONALEN GILLAR VERKLIGEN VÅR NYA INREDNING OCH VI MÄRKER INGEN SKILLNAD FRÅN TIDIGARE LEVERANTÖRER, TROTS ATT PRISLAPPEN BLEV BILLIGARE”
                                                                                                            Peter Bergström, Inköpsansvarig Sortera Group

 

– När det ett år senare blev aktuellt att inreda vårt nya kontor som blir gemensamt för alla våra affärsområden i Göteborg var det inget snack. Vi valde Gerdmans direkt. Även om det rörde sig om 40-50 arbetsplatser, konferens- och fika-/lunchrum blev det inredningsmässigt enklare eftersom vi kunde använda samma koncept som vi har i Stockholm. Vi vill att det ska vara likt så att både medarbetare och besökare känner sig hemma var man än besöker oss, fortsätter Peter.

– Här ville vi att all inredning skulle vara ny, monterad och klar, i helt färdigställda lokaler så att det bara var att flytta in och börja jobba. Då är det så mycket värt att ha en pålitlig leverantör, det sparar mycket tid och energi, tillägger Martin Dalqvist som är divisionschef i Göteborg.

Gerdmans var med hela vägen - från idé till monterat och klart 

– I Göteborg tog Irena över projektansvaret från Gerdmans sida. Hon visade sig ha precis samma arbetssätt och allt fungerade utmärkt. Hon fick dessutom en liten utmaning vid leveransen när det visade sig att lokalen hade haft fel mått i ritningarna. Men eftersom Irena fanns på plats i Göteborg kunde hon snabbt rätta till, returnera och leverera rätt. Här visade hon prov på verklig service! tillägger Peter.GERDMANS HAR FÅTT IN LITE FÄRG I VÅRA LOKALER VILKET UPPSKATTAS. DE HAR VERKLIGEN LYSSNAT, VARIT ÖPPNA FÖR IDÉER OCH GETT BRA FEEDBACK – OCKSÅ VÅGAT AVSTYRA DÅLIGA IDÉER PÅ ETT ÖDMJUKT SÄTT. TILLSAMMANS MED NOGGRANNHETEN ÄR DET VÄLDIGT BRA EGENSKAPER.

                                                                                                       Peter Bergström, Inköpsansvarig Sortera Group

– Nu när våra anställda har flyttat in har de också enkelt kunna komplettera efter individuella behov. Vi är verkligen nöjda med inredningen, servicen och prisbilden. Detta har spridit sig vidare inom vår organisation och i Göteborg har våra två stora produktionsanläggningar redan gjort merbeställningar från Gerdmans, berättar Martin glatt. 

SORTERA RECYCLING
Sortera Group är, genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials), en av de främsta miljöentreprenörerna på den nordiska marknaden. Med fler än 350 anställda och en omsättning överstigande 1,2 miljarder kronor (2020) genomför Sortera dagligen uppgifter för tusentals företag och privatpersoner. Allt i egen regi – från försäljning, insamling, behandling och återvinning till slutmottagare.

 

 

 

;