VI HJÄLPER DIG

Vi tar hand om planering, inköp och montering.
Du ger oss önskemålen.

KONTOR & KONFERENS

Ett brett kontors- och konferenssortiment i nordisk design med fokus på kvalité och funktion - produkter som skapar kontor att trivas och utvecklas i.
Ta en titt på våra produkter >>

LAGER & INDUSTRI

Hållbarhet och funktion genomsyrar hela vårt sortiment kring lager och industri. Produkter och lösningar som tagits fram med arbetaren i fokus.
Ta en titt på våra produkter >>

DEN ENKLA PROCESSEN

Vår målsättning är att hålla den perfekta balansen mellan att avlasta och informera. Tillsammans tar vi fram en bättre arbetsplats åt er, ofta ser det ut så här.

1
BEHOVSANALYS

Tillsammans tittar vi på ert nuläge och sätter fingret på just era behov. Vanligtvis kan vi hitta behoven som kanske inte alltid är givna eller synliga från början - vilket gör det här steget oerhört viktigt

2
LÖSNING & PRODUKTURVAL

Efter behovsanalysen och vårt omfattande sortiment tar vi fram den bäst lämpade lösningen för er arbetsplats. Vi vänder och vrider på flera alternativ i varje aspekt för att slutligen landa i det som fyller era behov bäst.

3
PRESENTATION & JUSTERINGAR

Nu är det dags att visa er det färdiga resultatet vilket görs på bästa sätt med antingen 3D- eller 2D-ritningar, via mail, telefon eller i fysiskt möte. Här lyssnar vi lyhört på era synpunkter och justerar enligt era önskemål.

4
LEVERANS & MONTERING

Äntligen kommer er nya, förbättrade arbetsplats - som levereras till er snabbt, fraktfritt och med 7 års garanti!

Önskar ni montering, tillhandahåller vi även den tjänsten.

BÄTTRE ARBETSPLATSER!

Vi har haft förmånen att få skapa bättre arbetsplatser hos en rad olika kunder under våra 70 år. Vi är tacksamma över att få arbeta med företag i alla storlekar och former

Referenskunder.

KONTAKTA OSS

Vi finns här för att avlasta dig och hjälpa dig genom hela processen till en bättre arbetsplasts. Kontakta oss så tar vi reda på just era behov.

Irena Almlöf
Projektsäljare - Bättre Arbetsplatser
projekt@gerdmans.se
+46 73 522 91 05
Agneta Falk Ahlgren
Projektsäljare - Bättre Arbetsplatser
projekt@gerdmans.se
+46 70 874 55 98
Ida
Ida Svantesson
Projektsäljare - Bättre Arbetsplatser
projekt@gerdmans.se
+46 73 805 41 16
 

"Tack vare Gerdmans har vi kunnat ta fram anpassade produkter för våra butikers behov. Med hög service och snabba leveranser är Gerdmans det självklara valet! "

Mattias Fridskog, Produktägare ICA E-handel