Nyhetsbrev Maj 02 2018

 

 

 

Maj 2018  |  Visa webversion
 
Gerdmans
 

BRETT UTBUD AV UTEMÖBLER

Vår kampanj på utemöbler fortsätter, vi har inte bara reducerade priser på våra picknickmöbler utan även på våra caféstolar och bord. Slipp olja och målning av trämöbler med våra cafébord i Nonwood, ett lättskött material som ser ut som riktigt trä. Para ihop med en av våra klassiskt utformade caféstolar och du har en färdig sittplats för frukostmötet utomhus eller dina gäster på uteserveringen. Se hela vårt utbud på vår hemsida för att finna kombinationen som passar dig!

Alltid fri frakt och minst 7 års garanti - Välkommen till Gerdmans

 

Cafébord Alfie

Cafébord Alfie. Ett lätt, tåligt och underhållsfritt cafébord. Bordsstativet är av aluminium och bordskivan i konstträ, nonwood. Bordet har en tålig yta som är lätt att torka av för enkelt underhåll. Med en universal design finner sig cafébordet även tillrätta i receptioner, lounger och väntrum. Bordshöjd 72 cm.

Från

580 kr

Ord. pris 685 kr

KÖP

Caféstol Alfie

Caféstol Alfie, aluminium, sitthöjd 410 mm. En lätt, tålig och underhållsfri möbelserie. Stolen är stapelbar för enkel förvaring.

Från

250 kr

Ord. pris 295 kr

KÖP

Trädgårdsbord Roma

Trädgårdsbord Roma, stativ och skiva i aluminium. Höjd 720 mm. Finns i två olika färger och längder. Passande som trädgårdsbord, utebord eller terrassbord.

Från

845 kr

Ord. pris 995 kr

KÖP

Stol Pepe

Utestol Pepe, i aluminium och plast, sitthöjd 430 mm. En lätt, tålig och underhållsfri stol som passar utmärkt som trädgårdsstol eller caféstol.

Från

250 kr

Ord. pris 295 kr

KÖP

 

SERVICE   Beställ katalog  |  Fördelar  |  Avregistrera

KONTAKT   Telefon: 0433-74 080  |  info@gerdmans.se  |  www.gerdmans.se

VILLKOR   Erbjudandet gäller t.o.m. 13/05 -2018.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är exklusive moms.

Gerdmans
 
© 2018 Gerdmans Inredningar AB, Vargvägen 2, 285 39 Markaryd
 
Skriv en kommentar
;