Ny inredning blev ett lyft för medarbetarna

Rätt produkter, praktiska lösningar och en ergonomiskt bättre arbetsmiljö. När en av landets största dagligvaruhandlare, Tommy Fransson på ICA Maxi Stormarknad, Flygstaden i Halmstad, förnyade kontor, konferens och personalutrymmen, valde han att samarbeta med Gerdmans. 

 

- Medarbetarna är vår största tillgång, att satsa på kvalitetsprodukter, funktionell och tilltalande inredning, är ett sätt att investera i personalens välbefinnande, förklarar Tommy.

 

ICA Maxi Stormarknad på Flygstaden tillhör toppskiktet bland landets ICA-butiker. Tommy Fransson och hustrun Kristina äger och driver verksamheten som har en omsättning på cirka 570 Mkr och närmare 250 anställda. Kundtillströmningen är stor med cirka 60 000 kunder varje vecka, och i kulisserna till den välbesökta stormarknaden finns både kontor och personalutrymmen, som nyligen byggts om och anpassats efter behov.

– Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Gerdmans och investeringen är värd varje krona, säger Tommy Fransson, som lyft affärsverksamheten och 15-årsjubilerar som ICA-handlare på Flygstaden.

 

I en projektgrupp tillsammans med Agneta Falk Ahlgren, projektsäljare på Gerdmans, har behov och förslag diskuterats, idéer bollats och speciallösningar genomförts. Själva projektet, från planering, leverans och installation med montering på plats, tog ungefär ett halvår.

 

- Samarbetet har varit inspirerande och givande, Gerdmans visade stort engagemang, förstod våra behov och hade de produkter och lösningar som vi efterfrågade, säger Kristina Elmtoft Fransson.

 

Kontoren för ledningsgruppen, butiks- och kassachef, har fått nya funktionella inredningar med bland annat höj- och sänkbara skriv- och konferensbord, samt möbler och förvaringsskåp, liksom annan utrustning och personliga skåp till varje medarbetare i de nybyggda omklädningslokalerna. Totalt handlar det om 340 klädskåp försedda med kodlås, som installerats av Gerdmans. Exempel på utrustning med funktionalitet och flexibilitet är whiteboards och blädderblockstavlor på hjul samt höj- och sänkbara bord. Färgvalen är smakfulla där förvaringsskåp och andra interiöra detaljer går i ljusa nyanser i kombination med antracitgrått.

- Som medarbetare känner man förnyad inspiration och ökad arbetsglädje av att få ett kontor med ny inredning och funktionella hjälpmedel, tycker butikschef Anette Bengtsson.

 

- Att kunna jobba vid ett höj- och sänkbart skrivbord känns jättebra och innebär att man kan variera sin arbetsställning, säger Linda Cronqvist, kassachef.

Agneta Falk Ahlgren på Gerdmans har i rollen som projektsäljare varit en drivande kraft vid genomförandet av förnyelsen av personalutrymmen på ICA Maxi Stormarknad.

- Det har varit ett mycket inspirerande uppdrag där vi tillsammans hittat speciallösningar som tilltalar kunden. Varje projekt är en utmaning där det gäller att erbjuda just de produkter som passar kunden bäst och det lyckades väldigt bra hos ICA Maxi, konstaterar hon.

Divider

Har du ett projekt du behöver hjälp med? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, vi hjälper dig med ditt projekt, litet som stort!

 

Läs mer om inredningshjälp >

;