<

Meny

Tillbehör till Arbetsbänk & Arbetsbord

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Rullhållare Mimer
 varianter
under eller över bord
Belysning Mimer
 varianter
olika längder
Upphängningsvagn Mimer
till C-profil, fast och svängbar arm
Papperskorg Mimer
för montage på pelare
Ledbar arm Mimer
 varianter
olika längder

Tillbehör till Arbetsbänk & Arbetsbord

Med rätt tillbehör till ditt arbetsbord eller din arbetsbänk har du möjligheten att anpassa ditt bord så du får det exakt så som du vill ha det. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av tillbehör till arbetsbord, allt från förvaringshurts till verktygstavla, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Se gärna vårt utbud av arbetsbänkar och arbetsbord här!

Vet du inte vad du är ute efter? Läs vår guide till arbetsbänkar och arbetsbord här!

Anpassa ditt arbetsbord eller din arbetsbänk

För att ditt arbetsbord eller din arbetsbänk ska bli riktigt fantastisk är det viktigt att du anpassar den efter ditt behov, så du har det du behöver under arbetsdagen tillgängligt inom räckhåll. Med våra tillbehör har du möjligheten att bygga upp ditt bord exakt så som du vill ha det. För att få en enkel förvaring hade förvaringshurts Signe kunnat vara rätt lösning. Signe är en låsbar förvaringshurts tillverkad i plåt som skruvas fast under bordsytan och går att få i flera olika storlekar.

Behöver du få upp dina verktyg från bordsytan? Då kan en verktygspanel Mimer eller ett hyllplan Mimer vara rätt lösning. Mimer kallas vår serie av tillbehör där du själv bygger ut efter eget behov. Börja med en påbyggnadsram till ditt arbetsbord eller arbetsbänk och bygg vidare efter behov. Kanske en backlist för smådetaljer eller varför inte rullhållare för packfilm? En trådkorg för förlängningsdosor och kablar eller en överhängande belysning så du ser bättre vad du arbetar med? Vår utbyggnadsserie Mimer finns med en uppsjö av alternativ, välj den lösning som passar dig bäst!

Har du frågor eller funderingar kring tillbehör till arbetsbord eller arbetsbänk?

Är du osäker på vilken typ av tillbehör till arbetsbord eller arbetsbänk som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!