<

Meny

Utemöbler - Allt du behöver för din uteplats

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Utemöbler - Allt du behöver för din uteplats

Snygga och praktiska utemöbler passar lika bra in på uteplatsen vid kontoret som på uteserveringen, stranden eller i parken. Vi har praktiska picknickbord och bänkbord som är gjorda av rejält trä som klarar av det skandinaviska vädret. Ett utebord eller en utestol passar in på alla arbetsplatser där man vill kunna sitta ute i solen på lunchen eller rasten, men även på caféets eller restaurangens uteservering. Våra parkbänkar passar väl in i offentlig miljö, allt från stadsmiljön till parken. En bra utemiljö med rejäla möbler skapar ytor som ökar välmående bland personalen och besökarna. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av utemöbler för alla typer av behov, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Möbler till uteplatsen

Vi har utemöbler i skandinavisk design som passar till alla typer av företag och miljöer. Ditt företags uteplats representerar företaget lika mycket som utsidan på din byggnad, och blir en viktig reklampelare för ditt företag för dina besökare. Med rätt utemöbler till din uteplats kan du enkelt lyfta intrycket av din utemiljö, det blir inte bara snyggt utan bidrar även till välmående bland dina arbetare. Bygg en innegård i traditionell stil med picknickbord och bänkbord, eller kombinera utemöbler i olika färger och stilar för att skapa en intressant design. Passa på att njuta av sommaren och solen även på arbetstid genom snygga utemöbler som ger dig möjligheten att äta din lunch utomhus eller ta eftermiddagskaffet i solen.

Glöm inte att underhålla dina utemöbler

Oavsett vilket material dina utemöbler är av, är det viktigt att underhålla de ordentligt för att de ska hålla i många år. Vårt sortiment av utemöbler kommer i allt från trä och plast till metall och aluminium. Beroende på vilket material du väljer på din utemöbel är det viktigt att veta hur du tar hand om det. Vissa träkvalitéer är oljigare än andra, andra behöver oljas oftare för att inte förlora sitt väderskydd. Om du har trä som är obehandlat är det viktigt att alltid tänka på att olja eller måla det innan användning, allt för att du ska kunna behålla din utemöbel i gott skick. De utemöbler som är enklast att underhålla är gjorda av plast, till exempelvis aintwood. Aintwood är resistent mot både värme, vatten och vind, och det räcker att man spolar av en sådan möbel med varmt vatten blandat med lite såpa för att behålla de goda egenskaperna i möbeln. Möjligheterna är många, tänk gärna igenom vilka förutsättningar som finns på just din arbetsplats innan du väljer vilken typ av utemöbel som är rätt för din arbetsplats.

Enkel vård av utemöbler, alla våra tips

Har du frågor eller funderingar kring utemöbler?

Är du osäker på vilken typ av utemöbel som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!