<

Meny

Kontorsförvaring

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Kontorsförvaring

Är du trött på oreda och oordning på ditt kontor? Ett stökigt kontor påverkar din arbetslust och din koncentration, genom att skapa ordning på ditt kontor får du enklare möjligheten att fokusera på ditt arbete. Med en snygg och praktiskt designad kontorsförvaring skapar du inte bara plats för förvaring, du skapar även inspiration och trivsel åt dig själv och dina kollegor, samt dina besökare. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av kontorsförvaring för alla typer av behov, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Våra tips på hur du förbättrar din kontorsförvaring

Olika typer av kontorsförvaring

Olika behov kräver olika lösningar, med rätt kontorsförvaring får du ordning och reda på din arbetsplats och du hittar snabbt och enkelt det du letar efter då du vet var det förvaras. För förvaring vid ett skrivbord är en skrivbordshurts ett utmärkt verktyg. En skrivbordshurts är en liten förvaringsmöbel som oftast kommer på hjul vilket gör att man enkelt kan flytta den mellan arbetsytor. För mer permanent förvaring är en kontorshylla eller bokhylla en bättre lösning. En bokhylla sväljer mer pärmar och böcker än en hurts, vilket gör den perfekt för de tillfällen man har ett större behov. En del av våra bokhyllor går det att köpa till dörrar till, men vi har även varianter med jalusi eller skjutdörrar. En skjutdörr eller jalusi gör att hyllan inte behöver ta upp lika mycket plats när den används, då dörren inte behöver svängas ut. För mer permanent förvaring är ett arkivskåp eller plåtskåp oftast en ännu bättre lösning. Med ett plåtskåp får du en låsbar kontorsförvaring som håller för mycket slitage. Plåtskåp och arkivskåp går även att få i brandskyddade varianter, vilket gör att dina papper är skyddade och säkra från olyckor. Oberoende vad du har för behov, har vi en lösning. Genom att tänka igenom vilket behov du har på din arbetsplats har du möjligheten att anpassa din kontorsförvaring så den passar dig perfekt!

Tips och trick för kontorsförvaring

Tänk på att det ska finnas förvaring så det räcker åt alla på arbetsplatsen. En bra arbetsplats har olika typer av kontorsförvaring som håller skrivbord och arbetsytor rena. Mycket av förvaringen går även att dölja bakom en dörr eller liknande, vilket skapar rena och snygga ytor i lokalen. Genom att använda en flexibel kontorsförvaring kan man ändra efter behov, ändra om i lokalen efter smak eller liknande. Planera för ordning på kontoret, då blir det enklare att hålla ordning och reda på stöket och förvaringen fyller ett naturligt syfte i det dagliga arbetet.

Har du frågor eller funderingar kring kontorsförvaring?

Är du osäker på vilken typ av kontorsförvaring som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!