En uteplats på jobbet. Oasen under arbetsdagen.

Vad är bäst med företagets uteplats? Morgonkaffet, innan telefonerna börjar ringa? Lunchrasten med sorlet från jobbarkompisarna? Fikapausen när energin börjar dippa? Vi har utemöbler som boostar din arbetsplats. 

 

Gerdmans har plockat fram säsongens utemöbler, nätta caféset, picknickbord och stolar, robusta bänkar och bord för alla utemiljöer. Vilken känsla vill du få fram? Hur stor yta ska inredas? Hur många sittplatser behöver du? Hur underhållsfritt önskar du?

 

• För kontorets uteservering
• Restauranger, caféer och publika miljöer
• Utemöbler som passar lika bra inne

Stolar och bord för uteserveringen

Du behöver inte driva restaurang eller café för att gilla våra nätta caféset. Stolen Alfie som är tillverkad i aluminium som passar alla uteplatser. Bordet i samma serie har ett stativ i aluminium och bordsskiva i aintwood, ser ut som trä men ain’t wood. En liten kompakt grupp som är lätt att bära, rengöra och staplar. 

Mer underhållsfritt! Stolen Peliko som har ett stativ i svart pulverlackerad aluminium och sits i konstrotting som tål väder och vind – och sol. Stolen är dessutom stapelbar. Passar fint till flera olika utebord.

Stabila utemöbler med plats för många

Picknickbordet Rasta är en klassiker på rastplatsen och i andra tuffa miljöer. Rymliga tåliga bord med fasta bänkar som rymmer många. Bänkbord av trä är en annan variant på samma tema. Med lite enkla knep, så får du en riktigt mysig inredning för varje uteplats. Tänk placering, gröna växter och textilier så förstår du vad vi menar.

Inred uteplatsen med gröna växter

Du sätter den sista touchen och stilen på uteplatsen med växter. Medelhavskänsla med oliv- eller fikonträd. Romantiska rosor som klättrar på spaljéer. Med vintergröna växter håller uteplatsen stilen, året runt. Plantera murgröna, bambu eller fina klot buxbom. Allt klär planteringskärlet Hilla och lådan Hild.

Vill du ha inredningshjälp?

Gerdmans har ett brett sortiment utemöbler att välja bland för kontorets uteplats, restauranger, caféer och publika miljöer. Ibland kan det vara skönt med lite hjälp. Fri inredningshjälp!

;