Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Skapa förutsättningar att hålla rent och slänga rätt

Idag hanteras en stor mängd olika material och avfall på våra industrier och kontor. I många fall finns det specifika klassificeringar som kräver att hanteringen måste ske enligt givna regler. Utan rätta förutsättningarna att hålla rent och sköta det rätt blir det ofta ett problem.

 

Här kan Gerdmans erbjuda ett stort sortiment av produkter som gör att ni på ett miljö-riktigt och säkert sätt underlättar förvaring, sortering och hantering av både avfall och miljöfarliga ämnen. Det finns inget trivsammare än en prydlig och genomtänkt arbetsmiljö där alla kan ta hand om avfallet på bästa sätt. Det inspirerar till handling.

källsortering
Avfall i stora volymer

När det kommer till större volymer av avfall t ex metallspån, trä, kartong och papp, har vi flera olika versioner av tipplådor och containrar i storlekar från 150 till 3000 liter. Med eller utan lock och alltid lätta att tömma, antingen automatiskt eller med ett enkelt spakgrepp. Försedda med hjul rullar du dem enkelt själv annars flyttar du dem med en hand- eller gaffeltruck.

 
Miljöfarliga ämnen

Det är viktigt att miljöfarliga ämnen som kemikalier, syror och vätskor förvaras säkert. Då är våra brandisolerade och låsbara kemikalie- och miljöskåp ett smart val. Vi har flera olika modeller och storlekar som fungerar för små eller stora enheter av flaskor, fat och gastuber. Skåpen är konstruerade med naturlig ventilation och tillåter också att flyttas med gaffeltruck. Vid hantering av brand- och miljöfarligt avfall är valet av sorteringskärl särskilt viktigt. Vi har en rad olika plåttunnor som fungerar för säker förvaring och transport.

 
Plastkärl

För många industrier, livsmedelsproduktion, storkök, etc passar plastkärl bäst för förvaring och avfall. De är lätta att skölja ur och rengöra. Vi har även kärl med fotpedal som förenklar öppnandet när händerna är fulla. Kompletterande dekaler gör att alla enkelt ser vilket avfall som avses. För kökets källsortering är många i allmänhet duktiga på att källsortera, men här vill ni ha lösningar som är både praktiska och snygga. Vi har dem också!

 
Snyggt på kontoret

På ditt kontor är det många gånger utrymmet och antal anställda som avgör behovet av återvinnings- och sorteringskärl. Dessutom vill ni ju att de ska passa in i kontorsmiljön. Vi har ett brett utbud av storlekar och stilar för flera olika användningsområden. Välj mellan olika material, former och färger så att de passar tillsammans med er övriga inredning.

 

Kolla in vårt sortiment eller kontakta oss så hjälper vi dig!

 

;