Skapa din lagerhylla som du vill ha den

Gerdmanshyllan är vårt egna hyllsystem som vi har haft i vårt sortiment redan från starten för över 70 år sedan.

 

 

Gerdmanshyllan är en lagerhylla tillverkad i stryktålig plåt som finns i en uppsjö av varianter. Med en kapacitet på 1200 kg per sektion och 100-150 kg per hyllplan passar den lika bra in på ett lager som på ett kontor. Att montera en Gerdmanshylla är enkelt, det krävs inga speciella verktyg och hyllorna hålls upp med en enkel hyllhake. Med Gerdmanshyllan får du möjligheten att bygga ut din hylla exakt efter dina önskemål och behov, lägga till ett extra hyllplan, en verktygstavla eller andra tillbehör. Gerdmanshyllan ger dig en ökad flexibilitet där du får möjligheten att anpassa din förvaringslösning efter ditt behov helt enkelt!

 

För att underlätta för dig som kund att få den hylla du vill ha har vi lanserat en hyllkonfigurator på vår hemsida. Med vår hyllkonfigurator kan du enkelt och snabbt bygga ihop en färdig Gerdmanshylla exakt så som du vill ha den. Du väljer på höjd, bredd, djup, färg eller något av de andra alternativen och hyllkonfiguratorn visar dig exakt hur det ser ut färdigmonterat. Med ett enkelt klick kan du lägga till hyllan i din varukorg, konfiguratorn lägger till alla delar du behöver!

 

Är du fortfarande osäker eller har frågor? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du når oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

 

;