Meny

Lediga Jobb

Jobba hos Gerdmans

Gerdmans Inredningar AB grundades 1947 och är ett expansivt och framgångsrikt företag som via katalog och webshop säljer arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri i hela Skandinavien. Vi erbjuder våra kunder ett mångsidigt sortiment med ca 11.000 artiklar – allt från skrivbord och cafémöbler till pallyftare och kompletta lagerhyllsystem. Kunderna består av allt från små företag till stora avtalskunder. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd, Sverige och vi har försäljningskontor i Norge, Danmark samt Finland.

Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK.

Gerdmans rekryterar en Webbutvecklare till Markaryd!

Gerdmans Inredningar AB grundades 1947 och är ett expansivt och framgångsrikt företag som via katalog och webshop säljer arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri i hela Skandinavien. Vi erbjuder våra kunder ett mångsidigt sortiment med ca 11.000 artiklar – allt från skrivbord och cafémöbler till pallyftare och kompletta lagerhyllsystem. Kunderna består av allt från små företag till stora avtalskunder. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd, Sverige och vi har försäljningskontor i Norge, Danmark samt Finland. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK

Vill du vara med och göra skillnad hos en framgångsrik aktör med lång erfarenhet i branschen? Hos oss kan du förvänta dig en bred roll som webbutvecklare med såväl Backend som Frontend-utveckling. Du får en viktig och central roll där du samarbetar med andra kompetenser så som designers, AdWordstekniker och projektledare. Beslutsvägarna är korta och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Jobbeskrivning

 

Som Webbutvecklare kommer du att få en central roll i vårt Onlineteam på 6 personer. Ditt huvudfokus är webbutveckling och integrationer men du kommer också att jobba med våra affärssystem. Du ges möjlighet att arbeta i ett kreativt nordiskt team med familjär atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapar resultat vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete.

 

Du kommer få möjlighet att arbeta med en E-handels plattform som bygger på Nopcommerce Open Source och kontinuerligt arbeta för att utveckla vår design som överträffa våra kunders förväntan. Du driver projekt från konceptstadie, analys, design, användartester och A/B test till implementation. Du är delaktig i utvecklingen av ny design/ funktionalitet och har ett tätt samarbete både med organisationen och andra utvecklare.

Vem är du?

 

Vi söker dig som är en passionerad utvecklare och som har ett eller flera större projekt bakom dig. Vi ser att du brinner för Webbutveckling och användarvänlighet för kunden. Som Webbutvecklare hos Gerdmans utgår du alltid från kundens behov för att skapa en kundupplevelse som gör det enkelt att besöka, hitta, registerara & handla i våra digitala kanaler.

 

Vi söker dig som brinner för utveckling och har en stark vilja att göra skillnad samt leverera bra lösningar. Du är detaljfokuserad men har samtidigt en helikoptersyn på helheten. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om e-handel, teknik och har en passion för UX design samt funktionella lösningar.

 

Vi ser även att du har:

God kännedom och kunskap inom Backend & Frontend-utveckling.

Mycket goda kunskaper i HTML, CSS, .NET, C#, hosting och SQL Server.

Erfarenhet av responsiv design.

Relevant utbildning inom systemvetenskap, webbutveckling, grafisk design, digital media design, informationsdesign eller liknande.

Relevant arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av uppdrag inom digital handel.

Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, SEO och Usablity research.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i plattformar som NopCommerce eller annan Opensource e-handelsplattform.

 

Vad kan vi på Gerdmans erbjuda Dig?

Hos Gerdmans är företagsklimatet präglat av en familjär anda med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan på din roll och personliga utveckling. Utbildningsmöjligheter inom koncernen finns att tillgå.

Med 70 års erfarenhet fortsätter vår framgång genom att förbättra våra kunders vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Det ska vara tryggt och enkelt att anlita Gerdmans. Vi tar ett tydligt kvalitetsansvar och söker alltid efter de mest hållbara lösningarna. Nu ges du som webbutvecklare möjlighet att bli en del av vårt team och bidra till vår framtida utveckling.

Kontakt och ansökan

Gerdmans samarbetar i denna rekrytering med Experis IT, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Du söker tjänsten på www.experis.se. För ytterligare information, eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Jenny Järgren på tele 0470 – 74 55 95, alternativt jenny.jargren@se.experis.com. Du hittar henne också på LI: https://www.linkedin.com/in/jennyjargren/. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Brinner du för att bygga kundrelationer baserade på service, kvalitet och engagemang?

Är du lyhörd och på ständig jakt efter den perfekta lösningen för kunden?

- Då kommer du trivas hos oss!

Med 70 års erfarenhet i branschen fortsätter vår framgång genom att förbättra våra kunders vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Det ska vara tryggt och enkelt att anlita Gerdmans. Vi tar ett tydligt kvalitetsansvar och söker alltid efter de mest hållbara lösningarna. 

Som innesäljare hos oss tillhör du vårt säljteam på 12 personer. Ditt fokus är att ge våra kunder som kontaktor oss via alla våra olika kanaler högklassig service, Du arbetar även proaktivt och kontaktar då våra kunder via telefon med en stark närvaro och lyssnar in behov och signaler för att skapa starka relationer med våra kunder och erbjuda nya effektiva lösningar till deras arbetsplats.

Du inleder din anställning hos oss med en gedigen introduktion innehållande bla samlyssning och medlyssning, allt för att du ska komma in i arbetet så smidigt som möjligt.

Hos Gerdmans är företagsklimatet präglat av en familjär anda med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan på din personliga utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för och har en stark drivkraft att göra affärer med kundnöjdhet i fokus . Bakgrund inom försäljning är merriterande. Dina kunskaper och eller intresse för inredningsbranschen ger mervärde till kund och det värderar vi högt.

Ditt engagemang tillsammans med att du är en god lyssnare, skapar ett förtroendefullt samarbete med våra kunder. Du gillar att ta eget ansvar och driver ditt arbete självständigt. Bakom dig finns ett kompetent team och tillsammans gör vi skillnad!

Kontaktperson
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Jenny Nilsson 0703-26 46 34 som även tar emot din ansöka jenny.nilsson@gerdmans.se. Läs mer om oss på www.gerdmans.se

Välkommen med din ansökan 

 

 

Lagerarbetare

Vi kommer att utöka vårt team på lagret med ytterligare 1 medarbetare!

Arbetsuppgifterna består av godsmottagning, lossning av bilar och container. Ankomstkontroll. Sortering och inmatning av gods. Retur och reklamationshantering Plock av order till kunder Färdigställande av kundorder för leverans. Detta sker i moderna, ljusa och rena lokaler.

 

Vem är du?

För att passa i rollen som lagerarbetare hos oss ska du vara driven, motiverad, ansvarstagande och serviceminded även i pressande situationer och ha förutsättningar att hantera fysiskt arbete.

Arbetsuppgifterna kräver att du behärskar det svenska språket. Fördel om du även behärskar engelska. Vi kräver även att du som söker har genomförd gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av lagerarbete.

Truckkort krävs.

 

Kontaktperson

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Jörgen Hultberg, 0730-413599 som även tar emot din ansökan jorgen.hultberg@gerdmans.se. Läs mer om oss på www.gerdmans.se

Välkommen med din ansökan!

 

Om Takkt AG

TAKKT är den ledande B2B-distanshandlaren för kontorsinredning i Europa och Nordamerika. Koncernens varumärken finns representerade i över 25 länder. I dotterbolagens sortiment finns fler än 175.000 produkter inom områdena företags- och lagerinredning, klassiska och designorienterade kontorsmöbler och tillbehör samt reklammaterial för såväl detaljhandeln som för restaurang- och hotellbranschen.

Läs mer ►

Om Davpack AB

Davpack förser företag i Sverige med ett brett sortiment av emballage och förpackningar. Under 2012 anslöt sig Davpack med Ratioform och bildade Packaging Solutions Division of TAKKT, som idag är den näst största direktleverantör av förpackningar i Europa.

Handla emballage via Davpack ►