Meny

Jobba hos Gerdmans

Jobba hos Gerdmans

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Sedan 2018 ingår även Runelandhs som ett helägt dotterbolag i koncernen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

____________________________________________________________________________________________________________

Marknadschef

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har även dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Sedan 2018 ingår även Runelandhs som ett helägt dotterbolag i koncernen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en framtida Marknadschef

Vill du utveckla marknadsföringen för framtiden tillsammans med engagerade medarbetare och en driven ledning? Rollen som marknadschef har tidigare varit en kombinerad roll med sortiment och marknad under ett ledarskap. Framåt delas rollen i två delar där nuvarande chef får sortimentsansvar och personen vi söker blir dedikerad att skapa och genomföra ett program kring marknadsföring, kommunikation och PR. För Gerdmans är digitalisering en viktig del av företagets verksamhet idag, fortsatta utveckling och marknadsföring.

Marknadschefen tar ansvar för marknadsstrategin, teamets kompetensutveckling och optimeringen av marknadsprocesserna. Du leder ditt marknadsteam, rapporterar till VD samt initierar och genomför marknadsprojekt. Att bygga varumärket kommer vara en viktig del av tjänsten. I ledningsgruppen bidrar du till att utveckla företaget idag och för framtiden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Organisera, leda och följa upp marknadsavdelningens arbete
• Överträffa kundernas förväntningar beträffande marknadsföringens relevans
• Utveckla content marketing & marknadskommunikation
• Utveckla lead generation & retention strategier
• Genomföra omvärlds- , trend- och konkurrensanalyser
• Förhandla och hantera avtal med externa samarbetspartners

Vi tror du har gedigen erfarenhet av en ledande roll inom B2B marknadsföring och en relevant utbildningsbakgrund. Kundsegmentering och multikanalmarknadsföring har varit naturliga inslag i dina tidigare roller. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du duktig på att analysera, kommunicera och lösa problem. Du gillar utmaningar och vill se resultat. Kanske är ditt intresse för utveckling, marknadsföring och ledarskap kombinerat med tydligt kundfokus din styrka.

Är du intresserad av bidra med din marknadsföringskompetens till Gerdmans fortsatta resa och tillväxt? Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 12/3. Urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!

____________________________________________________________________________________________________________

Digital Specialist

Specialist inom digital annonsering

Är du specialist inom digital annonsering och vill ta nästa steg? Vi kan erbjuda dig en nyckelroll i ett framgångsrikt företag med ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor i de skandinaviska länderna. Målet med tjänsten är att säkerställa en effektiv och rationell annonsering i dagens och framtidens digitala kanaler. Ledningen ska kunna fatta välgrundade beslut inom området baserat på dina analyser och din specialistkunskap.

Du har ett brinnande digitalt intresse, är lyhörd för nya trender och har ett tydligt affärsfokus. Marknaden är snabbrörlig och du är nyfiken på att testa och utvärdera nya digitala annonskanaler. Du är väl förtrogen och arbetar aktivt med Google Ads, Analytics och andra digitala annonsformat. Vi tror du jobbar med digital annonsering idag, har eget budgetansvar och kanske i en internationell miljö.

Som person kombinerar du analytiska färdigheter, starkt driv och god samarbetsförmåga. För dig är det viktigt att dina värderingar stämmer med företagets. Du värdesätter en positiv och dynamisk miljö där du själv har stor påverkan på resultatet och har möjligheten att växa tillsammans med andra.

Din profil

  •        Erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring
  •        Djup kunskap inom SEM, paid social och taggning av mätpunkter och remarketing
  •        Expertkunskaper inom Google Analytics, Google Ads och Facebook Ads
  •        Talar, förstår och skriver svenska & engelska obehindrat

Gerdmans erbjuder:

  •        Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så att dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.
  •        Flexibel arbetsplats. Du kan arbeta på distans till stor del i arbetet. Du behöver vara på plats någon gång per vecka för att utbyta erfarenheter med dina kollegor
  •        Din fritid = fri tid
  •        Stor möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad roll som specialist inom digital annonsering? Då ska du anta denna utmaning. Med 70 år i branschen och en stark ägare är Gerdmans Group en synnerligen trygg och långsiktig arbetsgivare. Gerdmans har sitt huvudkontor i Markaryd.

 

Har du frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

_________________________________________________________________________________________________ 

Webbutvecklare

Vill du vara med och göra skillnad hos en framgångsrik aktör med lång erfarenhet i branschen? Hos oss kan du förvänta dig en bred roll som webbutvecklare med såväl Backend som Frontend-utveckling. Du får en viktig och central roll där du samarbetar med andra kompetenser så som designers, AdWordstekniker och projektledare. Beslutsvägarna är korta och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Jobbeskrivning 

Som Webbutvecklare kommer du att få en central roll i vårt Onlineteam på 6 personer. Ditt huvudfokus är webbutveckling och integrationer men du kommer också att jobba med våra affärssystem. Du ges möjlighet att arbeta i ett kreativt nordiskt team med familjär atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapar resultat vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete. 

Du kommer få möjlighet att arbeta med en E-handels plattform som bygger på Nopcommerce Open Source och kontinuerligt arbeta för att utveckla vår design som överträffa våra kunders förväntan. Du driver projekt från konceptstadie, analys, design, användartester och A/B test till implementation. Du är delaktig i utvecklingen av ny design/ funktionalitet och har ett tätt samarbete både med organisationen och andra utvecklare.

Vem är du? 

Vi söker dig som är en passionerad utvecklare och som har ett eller flera större projekt bakom dig. Vi ser att du brinner för Webbutveckling och användarvänlighet för kunden. Som Webbutvecklare hos Gerdmans utgår du alltid från kundens behov för att skapa en kundupplevelse som gör det enkelt att besöka, hitta, registerara & handla i våra digitala kanaler. 

Vi söker dig som brinner för utveckling och har en stark vilja att göra skillnad samt leverera bra lösningar. Du är detaljfokuserad men har samtidigt en helikoptersyn på helheten. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om e-handel, teknik och har en passion för UX design samt funktionella lösningar. 

Vi ser även att du har:

God kännedom och kunskap inom Backend & Frontend-utveckling.

Mycket goda kunskaper i HTML, CSS, .NET, C#, hosting och SQL Server.

Erfarenhet av responsiv design.

Relevant utbildning inom systemvetenskap, webbutveckling, grafisk design, digital media design, informationsdesign eller liknande.

Relevant arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av uppdrag inom digital handel.

Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics, SEO och Usablity research.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i plattformar som NopCommerce eller annan Opensource e-handelsplattform. 

Vad kan vi på Gerdmans erbjuda Dig?

Hos Gerdmans är företagsklimatet präglat av en familjär anda med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan på din roll och personliga utveckling. Utbildningsmöjligheter inom koncernen finns att tillgå.

Med 70 års erfarenhet fortsätter vår framgång genom att förbättra våra kunders vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Det ska vara tryggt och enkelt att anlita Gerdmans. Vi tar ett tydligt kvalitetsansvar och söker alltid efter de mest hållbara lösningarna. Nu ges du som webbutvecklare möjlighet att bli en del av vårt team och bidra till vår framtida utveckling.

Kontakt och ansökan

Johan Wiktorsson Chef Digital johan.wiktorsson@gerdmans.se eller 0708-62 35 78. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

___________________________________________________________________________________________________ 

Om Takkt AG

TAKKT är den ledande B2B-distanshandlaren för kontorsinredning i Europa och Nordamerika. Koncernens varumärken finns representerade i över 25 länder. I dotterbolagens sortiment finns fler än 175.000 produkter inom områdena företags- och lagerinredning, klassiska och designorienterade kontorsmöbler och tillbehör samt reklammaterial för såväl detaljhandeln som för restaurang- och hotellbranschen.

Läs mer ►

Om Davpack AB

Davpack förser företag i Sverige med ett brett sortiment av emballage och förpackningar. Under 2012 anslöt sig Davpack med Ratioform och bildade Packaging Solutions Division of TAKKT, som idag är den näst största direktleverantör av förpackningar i Europa.

Handla emballage via Davpack ►