Arbetsstol Valdis, tyg, låg med glidfötter

Art.nr: 12- 539966

Med glidfötter

Arbetsstol Valdis, tyg, låg med glidfötter

Art.nr: 12- 539966

Med glidfötter

2 950 kr
Exklusive moms (Inkl moms 3 687,5 kr)
Fri frakt
Sänds från vårt lager inom 5-6 dagar
2 950 kr Köp nu

Produktinformation

Arbetsstol Valdis, tyg, låg med glidfötter

Arbetsstol Valdis, tyg, låg med glidfötter. Arbetsstol Valdis är en praktisk och funktionell arbetsstol för alla arbetsområden i en industriell miljö.

Valdis har ett praktiskt funktionshandtag installerat på ryggstödets övre del som ger enkel hantering och rörlighet på arbetsplatsen. Handtaget förhindrar att klädseln blir smutsig när stolen flyttas samtidigt som den lägger till en modern och fräsch färg. Det användbara märkningsfältet på baksidan av ryggstödet kan märkas individuellt, vilket gör att varje stol kan anpassas och allokeras till ett område eller en användare. Märkningen gör att man håller saker organiserade, samtidigt som det säkerställer tydlighet och struktur på arbetsplatsen. Det främjar därför CI och 5S-principerna och kan också användas för att identifiera anställda tillsammans med sin arbetsplats.

En praktisk hängare gör att redskap som väskor, ryggsäckar, kepsar, jackor och handskar kan förvaras säkert. Stoppningen av sitsen och ryggstödet är bekvämt, ergonomiskt och har intelligent ländryggsstöd i ryggområdet. Detta innebär att det avsmalnande övre ryggstödet förlänger räckvidden och rörelsefriheten för flexibelt arbete.

Det permanenta ryggstödet följer rörelserna som görs av överkroppen och ger bra stöd för ryggraden hela tiden. Ryggstödets höjd och lutning är justerbar. Gaspatronens höjdjustering har ett extra stort justeringsområde och sittytans lutning kan också justeras. Alla justeringar är enkla, snabba och intuitiva att utföra när du sitter. Stabil femstjärnig fotplatta svart plast.

Finns med tyg, konstläder eller PU-skum.

Specifikationer

Arbetsstol Valdis, tyg, låg med glidfötter

Färg
svart
Färg på klädsel
Svart
Färg på sits och ryggstöd
Svart
Hjul
Glidfötter
Höjdinställningsområde
450 – 620 mm
Max belastning
120 kg
Sitsbredd
460 mm
Sitsdjup
470 mm
;