<

Meny

Väderskydd & Förrådsskydd

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Förrådscontainer Totak
 10 varianter
olika utföranden, med 4 lyftöglor
  • Snabb enkel montering
  • Flyttbar med truck
Cykelskjul Hedin
 varianter
enkel eller dubbelsidig
  • Rostbeständig
  • Utbyggbar
Askkopp Kombi
 varianter
galvaniserad, askkopp och avfallsbehållare
  • Premiummodell
  • Självstängande lock
  • Låsbar

Väderskydd & Förrådsskydd

Har du behov av att skydda personer eller saker mot väder och vind? Vi har ett brett utbud av väderskydd och förrådscontainer i vårt sortiment, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Använd ett väderskydd för att skydda personer mot väder och vind

Med ett väderskydd kan du enkelt skapa en avskild plats för rökare utan att det behöver störa andra i omgivningen. Vårt väderskydd är enkelt att bygga ut efter eget behov, du väljer själv om du ska ha vägg i glas eller plåt till ditt väderskydd. Vårt väderskydd tål det nordiska klimatet och går även att använda som till exempelvis busskur eller busshållplats. Med ett skydd behöver man inte vara oroad över väder och vind helt enkelt!

Med en förrådscontainer skapar du enkelt extra förvaring

Om du har behov av en tillfällig förvaring som samtidigt är flyttbar är en förrådscontainer rätt lösning för dig. Med en förrådscontainer skapar du snabbt en förvaringsyta utomhus där du kan förvara allt från redskap till verktyg med mera. Vår förrådscontainer är enkel att montera och går att anpassa med rätt tillbehör så din container blir precis så som du vill ha den. En förrådscontainer är en flexibel, flyttbar och stryktålig lösning för ditt förvaringsbehov helt enkelt!

Har du frågor eller funderingar kring väderskydd eller förrådscontainer?

Är du osäker på vilken typ av väderskydd eller förrådscontainer som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!