<

Meny

Postlåda & Brevlåda

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Brevlåda med lås
 varianter
BxDxH 280x115x400 mm, olika färger
  • Instegsmodell
  • Låsbar
  • Inkast upptill
Postlåda med lås
 varianter
BxDxH 360x100x320 mm, olika färger
  • Basmodell
  • Låsbar
  • Inkast upptill
Designad postlåda med lås
BxDxH 325x150x485 mm
  • Basmodell
  • Låsbar
  • Inkast framtil

Postlåda & Brevlåda

Med en postlåda eller brevlåda löser du all hantering av post på ditt kontor eller din arbetsplats. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av postlåda och brevlåda, låsbara varianter i antingen rostfritt eller lackerat utförande, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Våra olika typer av postlåda och brevlåda

Vår dagliga posthantering har förändrats mycket de senaste åren. Där det tidigare var vanligt att få brev eller liknande har det numera istället blivit mer vanligt att få leveransen från ett internetköp i sin postlåda. Därför är det viktigt att tänka igenom sitt köp av brevlåda så man får en säker förvaring av inte bara sin post, utan även sina inköp.

Genom att köpa en låsbar postlåda ser du till att ingen obehörig kan komma åt din post. Genom att välja en brevlåda som är frontmatad får du två säkerhetsfunktioner i ett, ett insynsskydd så ingen kan se vad som finns i din postlåda samt ett fiskeskydd då det blir svårare att fiska upp brev eller annan post. En toppmatad brevlåda funkar såklart bra den också, men tänk på skillnaderna mellan de två om det är viktigt med säkerhet.

Om din förvaring ska vara utomhus kan det vara viktigt att titta på en rostfri postlåda eller brevlåda. Genom att välja en rostfri variant får du en postlåda eller brevlåda som tål väder och vind utan några problem och som kommer hålla länge!

Har du frågor eller funderingar kring postlåda eller brevlåda?

Är du osäker på vilken typ av postlåda eller brevlåda som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!