<

Meny

Cykelställ & Cykelskjul

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Cykelställ för vägg eller mark
 varianter
för 3-5 cyklar, galvaniserad
 • Instegsmodell
 • Vägg eller markmontering
Cykelställ Enkelsidig, galvaniserad
 varianter
för 2-6 cyklar
 • Basmodell
 • Galvanizerad
Cykelställ Dubbelsidig, galvaniserad
 varianter
för 10-12 cyklar
 • Basmodell
 • Inkörsel 2 sidor
Cykelställ Hedin
 varianter
enkelsidig eller dubbelsidig, för 12 eller 24 cyklar
 • Rostbeständig
Cykelställ Podi
 varianter
lämplig även för mountainbikes
 • Skyddar däck och fälg
 • Platsbesparande
 • Förzinkad
Scooterställ Ellery
 varianter
för elscooter
 • Modern design
 • Robust konstruktion
 • Håller ordning på offentliga platser
Cykelskjul Hedin
 varianter
enkel eller dubbelsidig
 • Rostbeständig
 • Utbyggbar
Sidopanel till Cykelskjul Hedin
 varianter
för enkelsidig eller dubbelsidig

Cykelställ & Cykelskjul

Vi uppmanas ständigt i dagens samhälle att cykla till jobbet istället för att ta bilen. Att cykla till och från jobbet har en positiv effekt på hälsan och ditt generella välbefinnande vilket har lett till fler trafikanter på vägarna, och det ställer högre krav på att rätt infrastruktur finns tillgänglig för cyklister. Därför behövs det ett cykelställ, cykelgarage eller cykelskjul på arbetsplatser och andra ytor där en cyklist kan ställa undan sin cykel på ett säkert sätt. Företag som vill främja att deras medarbetare cyklar till jobbet bör har rätt typ av cykelställ så allas cyklar får plats samt skydd i form av ett cykelskjul där cykeln är skyddad från väder och vind. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av tillbehör till er cykelparkering, allt som behövs! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Hur skapar du en bra cykelparkering med hjälp av cykelställ och cykelskjul?

För att skapa en bra cykelparkering behövs det ett bra och flexibelt cykelställ där det går att ställa in en vanlig cykel likaväl som en mountainbike med tjockare däck. Ditt ställ bör vara utformat så att alla typer av cyklar står stabilt och bra, utan risk att falla över på sidan. Man behöver ha tillräckligt med utrymme mellan cyklarna när de står i ett ställ så man kan ta in och ut cykeln utan att det blir för trångt. Det skandinaviska klimatet ställer också krav på vilken typ av cykelställ och cykelskjul du väljer. Är det ett cykelgarage som är inomhus räcker det att titta på ett billigare galvaniserat cykelställ. Är cykelparkeringen utomhus är rekommendationen att titta på ett rostfritt cykelställ för att säkerställa att det kommer hålla i många år vid utomhusanvändning. Ett galvaniserat cykelställ funkar även utomhus, men kommer inte hålla lika länge som ett rostfritt ställ.

Som cyklist uppskattar du också om du har möjligheten att förvara din cykel under något slags skydd i form av ett cykelskjul, så att cykeln är skyddad mot väder och vind. Våra skjul är gjorda av slitstarka material som tål det skandinaviska vädret utan problem. Vårt cykelskjul kommer lackerat med en galvaniserad underbehandling vilket gör de rostbeständiga. Du har möjligheten att välja vilken färg du själv vill ha på ditt skjul, vilket gör att man kan anpassa färgen på skydden efter utsidan på byggnaden eller anpassa det efter företagets färger. Vi har färdiga cykelskjul som är enkla att ställa på plats, men även cykelskjul där du kan bygga ut efter eget behov. Möjligheterna är med andra ord många!

Gerdmans har inte bara traditionella cykelställ och cykelskjul utan även cykelställ i betong samt ställ som ger dig möjligheten att låsa fast din cykel i ramen. Bara luta cykeln mot stället och lås fast ramen, det sparar på ytan ett mer traditionellt ställ hade tagit upp men erbjuder samtidigt en lösning för cykelparkering som kan behövas.

Har du frågor eller funderingar kring cykelställ och cykelskjul?

Är du osäker på vilken typ av ställ som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi erbjuder alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!