<

Meny

Utemiljö - Utomhusprodukter för alla årstider

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Utemiljö

för 3-5 cyklar, galvaniserad
 varianter
Från 595 kr
olika utföranden, med 4 lyftöglor
 10 varianter
Från 27 750 kr
BxDxH 280x115x400 mm, olika färger
 varianter
Från 725 kr
max belastning 20 kg
3 195 kr
volym 65 till 550 liter
 36 varianter
Från 1 840 kr
med punkteringsfritt polyuretanhjul
 varianter
Från 1 895 kr

Utemiljö - Utomhusprodukter för alla årstider

När det är ordning och reda på utemiljön skapar man ett inbjudande intryck hos besökare till företaget direkt. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av produkter för att hålla ordning och reda på din utemiljö, allt från cykelställ till saltspridare. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Från vinter till sommar, allt du behöver för din utemiljö

Beroende på vilken tid på året det är har du olika behov på arbetsverktygen du behöver för att få ordning på din utemiljö. Under vinterhalvåret är det viktigt att ha en rejäl saltspridare eller sandspridare som du kan använda dig av för att undvika halkolyckor. En saltspridare eller sandspridare gör arbetet enkelt att trygga upp hala partier och isgator i gångarna i din utemiljö. Med en rejäl skottkärra har du även möjligheten att flytta sand eller salt från dina gatusandhållare på ett enkelt sätt. Att placera ut flera sandbehållare på tillgängliga platser gör att du alltid har sand eller salt i din närhet, vilket gör det enkelt att få ut sand och salt där det behövs.

För att undvika kaos på din cykelparkering kan cykelställ och cykelskjul vara en bra lösning. Med cykelställ hänvisar du på ett smart sätt var cyklister kan parkera sina cyklar utan att det ska bli en röra. Vi har rostfria cykelställ och galvaniserade cykelställ för både inomhusbruk och utomhusbruk. Sätt upp ett cykelskjul så ser du till att dina cyklister inte behöver bli blöta vid regn eller annat dåligt väder. Våra cykelskjul går att bygga ut efter behov och är testade för att fungera i det skandinaviska klimatet.

Oberoende vad du har för krav på din utemiljö har vi produkter som underlättar för dig, både under sommar och vinter, allt du kan tänkas behöva!

Har du frågor eller funderingar kring utemiljö?

Är du osäker på vilken typ av arbetsverktyg som behövs för din utemiljö? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!