<

Meny

Pallyftare med våg & Pallvåg

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Pallyftare med våg Hermes
 varianter
med eller utan printer, max 2000 kg
 • Basmodell
 • Jämn vägning med 4 lastceller
 • Uppladdningsbara batterier
Palldragare BT Viktindikator
 varianter
2300 kg, nylon eller polyuretanhjul, quicklift
 • Basmodell
 • Quicklift
 • Med viktindikator
Palldragare Elektrisk 15ET med våg
med inbyggd våg
 • Basmodell
 • Vågfunktion
 • Underhållsfria batterier med inbyggd laddare
Pallvåg
 varianter
1000 kg eller 3000 kg kapacitet
 • Lätt förflyttning
 • Med våg

Pallyftare med våg & Pallvåg

Med en pallvåg, pallyftare med våg eller en viktindikator förenklar du arbetsprocessen på lagret. En pallvåg eller pallyftare med våg blir ett hjälpmedel som snabbt förbättrar logistiken, du undviker behovet av att väga godset separat innan transport och förbättrar flödet enkelt. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av pallvåg och pallyftare med våg, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Använd en pallyftare med våg för effektiv hantering av gods

En pallyftare med våg är en praktisk lösning för din godshantering, du får fördelen av en pallvåg med funktionen av en palldragare. Du kan snabbt se vikten på din last och sparar tid och energi på att slippa väga varje pall separat innan lastning. Vi har flera olika modeller som klarar vikter från 2000 kg upp till 2300 kg, med en noggranhet på +/- 1 kg beroende på modell. Vi har även pallyftare med våg som kommer med Tara funktion, så du lägga till eller ta bort önskad vikt från totalen. Du kan med andra ord veta vikten på behållaren, ta bort den från totalen och på så sätt veta vikten av innehållet i din behållare. Den här typen av funktion underlättar med andra ord din godshantering markant!

En del av våra modeller av pallyftare med våg kommer även med QuickLift funktion. Med en QuickLift funktion på din palldragare behöver du inte göra lika många pumpslag för att få upp godset från marken när det understiger en lättare vikt. Det gör att du får en snabbare hantering av lättare gods och sparar på din energi då du inte behöver göra lika många pumpslag.

Pallyftare med våg med nylonhjul eller polyuretanhjul?

När du väljer vilken typ av handtruck du ska använda dig av är det även viktigt att tänka på vilket material hjulen är gjorda av. För utomhusbruk rekommenderar vi nylonhjul då dom är hårda vilket gör att dom klarar av det grova underlaget på ett bra sätt. För inomhusbruk är rekommendationen polyuretanhjul då de rullare tystare och enklare på betonggolv. Titta även gärna på om din pallyftare med våg kommer med singel eller boggiehjul. För ojämnt underlag är rekommendationen att använda sig av boggiehjul. Boggiehjul hjälper din palldragare klättra över trösklar med mera samt gör vagnen mer stabil.

Har du frågor eller funderingar kring pallvåg eller pallyftare med våg?

Är du osäker på vilken typ av pallvåg eller pallyftare med våg som är rätt för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att frå fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!